2 skinkeschnitzler
1 æg
1 pose a' 35 g mandelflager
1 tsk. salt
peber
10 g smør og evt. lidt olie til stegning
Sauce:
1½ dl grønsagsbouillon
40 g hvidløgsost
1 tsk. majsstivelse
peber
Evt. persille
1 æg
1 pose a' 35 g mandelflager
1 tsk. salt
peber
10 g smør og evt. lidt olie til stegning
Sauce:
1½ dl grønsagsbouillon
40 g hvidløgsost
1 tsk. majsstivelse
peber
Evt. persille
Schnitzlerne dyppes først i det sammen piskede æg
og derefter drysses de med mandelflager.
Schnitzlerne steges 3-4 min. på hver side i smør og evt. lidt olie.
og derefter drysses de med mandelflager.
Schnitzlerne steges 3-4 min. på hver side i smør og evt. lidt olie.
Kødet tages af panden. Bouillon og ost varmes herefter
op på panden. Majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i. Saucen koges
igennem og smages til med peber.
Serveres med pasta og dampede grønne bønner.
Serveres med pasta og dampede grønne bønner.