20. maj 2009
Cremet fiskesuppe
2 pers.
4 dl. fiskefond eller hønsefond (Ikke terning)
1 dl fløde
lidt safran
Ovenstående koges op
1 spsk frisk hakket fransk estragon
1 stor torskefilet delt i to
1 stykke laksefilet delt i to
ovenstående lægges ned i suppen lad suppen simre lige så stille
tilsæt en håndfuld små wok nudler
2 fed hvidløg i skiver ristes på en pande sammen med
10 tigerrejer uden skal
og tilsættes suppen
Det hvide af en porre i tynde ringe tilsættes sammen med rejerne
saften af en lime, salt, peber og 1 spsk. strimlet basilikum tilsættes,
kog hurtigt op, smag til og server
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kære Vibeke
SvarSletDu laver simpelthen sådan nogle lækre fiskesupper :-)
Gemmer du så fiskeben på frost til at koge fond på eller hvordan?
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletJeg har næsten altid fiskefond i fryseren, nogen gange koger jeg den selv, andre gange køber jeg den ved Skagensfood, men af og til bruger jeg hønsefond, - det smager bare rigtig godt sammen med fisk, så det kan man roligt bruge, smagen bliver rigtig.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletKan kun tilslutte mig Malous kommentar.
Jeg elsker smagen af fisk og estragon.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletdenne gang undlod jeg at bruge pernod, og så i stedet estragon, i lidt større mængder, netop for at få den smag frem, og det lykkedes til fulde, det smagte viunderligt, og jeg blev så mæt.
knus
Vibeke
Uhm, fiskesuppe med estragon, det giver nemlig god smag.
SvarSletI Ungarn spiser man fiskesuppe juleaften.
god KR. Luftsfartsdag til dig
Knus Manna
Kære Manna
SvarSletDet smagte godt!
Spiser man fiskesuppe juleaften? Det har jeg aldrig hørt om, men hvorfor ikke, det er en dejlig spise, hvis man laver den ordentlig.
Knus og tak lige måde,
Vibeke