15. maj 2009

Tyskland og grillmad!

I dag har været ren hygge!
Min datter og svigersøn hentede mig i dag ved 13.30 tiden, og så smuttede vi til Tyskland, for at få brændt nogle af de Euro af, der var tilbage fra Pariserturen, og det var nu en meget god ide, da mit lager af krydderurter og andet smågrønt, var ved at være i bund, desuden var det tid til at få købt nogle gode pasta.
Efter indkøbsturen stod den på grillet Revelsben, salat og ovnbagte kartofler hjemme hos min datter og svigersøn, og det var da bare så godt, jeg nød at jeg ikke skulle lave mad, - jeg elsker at lave mad, men en gang imellem er det nu også skønt, bare at blive forkælet.

10 kommentarer:

 1. Jeg kan sagtens følge dig - når man laver mad til sig selv hver aften, så er det skønt at blive forkælet lidt ;-)

  Jeg er sikker på, at du både har nydt og fortjent det!

  Hav en dejlig weekend!

  Knus
  Nille

  SvarSlet
 2. Kære Nille
  Ja jeg nød det. og det smagte herligt, min svigersøn havde givet kartoflerne et pres citron, og krydret med salt, peber og provencekrydderi, det smagte overraskende godt, jeg har ikke lige tænkt på at give kartoflerne citron, men det gør jeg næste gang.
  Min datter havde lavet en lækker salat, som jeg spiste flere portioner af, og det gør jeg normalt ikke, så jo, jeg nød det.
  Også god weekend til dig.
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 3. Jeg har siden jeg flyttede hjemmefra, været den der stod for maden. Har aldrig haft en kæreste/mand der kunne kokkerere... før nu. Kæresten er nemlig ikke bleg for at gå i køkkenet og selvom det er en anden slags mad end det jeg selv disker op med, så smager det bare så godt, fordi jeg ikke selv har lavet det. :-)

  God weekend og knus til dig

  SvarSlet
 4. Det lyder så hyggeligt, Vibeke! Dejligt at du bor så tæt på grænses, at I lige kan køre til Tyskland. Og at få maden serveret uden selv at have stået i køkkenet er nu en sand fornøjelse.

  Ha' en rigtig god weekend, klem :-)

  SvarSlet
 5. dejligt med en tysklandstur så du kunne få nye forsyninger. Det er altid skønt når man ikke skal lave mad hjemme - det er dog meget sjældent jeg laver mad - det klarer min mand men jeg går til hånde og rydder op efter maden i stedet. Knus og god lørdag.

  SvarSlet
 6. Kære Henriette
  Det er det skønne ved de to, de kan lave mad begge to.
  Også god weekend til dig
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 7. Kære Madame
  Jeg nød det også, og den tur over grænsen, er faktisk ved at snige sig ind, som en nødvendighed, for der har de mange af de madvarer, som jeg ikke kan få, i den lokale brugs.
  Knus og god weekend!
  Vibeke

  SvarSlet
 8. Kære Anette
  Jeg kunne ikke have med at gøre, hvis jeg ikke lavede maden selv i mit køkken, jeg ville gerne have en til at rydde op efter mig, men det har jeg jo ikke.
  En gang imellem kan jeg godt lide at få maden serveret, bare ikke i mit hus.
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 9. Kære Vibeke

  Sikke da en dejlig dag du havde der. Og det var vel nok noget lækkert mad du fik serveret :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 10. Kære Malou
  Det var en dejlig dag, og skøn mad!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!