10. maj 2009

Fiskesuppe med fyld

1 pers. som eneste ret ellers til to personer
2 dl. fiskefond
1 dl. Hvidvin
lidt safran
Blandes og koges op sammen med nedenstående grønt
2 kviste fransk estragon hakket
1 Gulerod i tynde skiver
1 stilk blegselleri i tynde skiver
2 forårsløg i små stykker
1 fennikel i tynde skiver
½ chili i tynde skiver
2 cl. Pernod
1 lille rød peber i skiver
1 fed hvidløg i skiver

Når det er kogt op tilsættes
1 lille håndfuld små wok pasta
koges to min.

tilsæt
8 tigerrejer
1 torskefilet i strimler
Kog op og tilsæt resten
2 -3 blade salat af en sprød type med noget bid skåret i strimler,( jeg brugte Romaine salat)
1 lille stykke udkernet agurk i tynde skiver
krydr, med salt
tynde skiver franskbrød ristes og smøres med oliven pure, skære i små stykker og serveres til.

2 kommentarer:

  1. Mmm det ser lækkert ud- jeg elsker fisk

    SvarSlet
  2. Jeg elsker jo fisk, så den support er absolut noget for mig :)
    Knus og god dag

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!