31. maj 2009

Lækker kyllingesalat


der er nok til to skiver brød
½ bæger græsk yoghurt 10 % ca. 100gr. blandes med
½ fed hvidløg hakket
1 spsk. hakket fransk estragon
salt, peber og saft af ½ lime
1 stk. stegt kyllingebryst rives eller skæres i passende stykker
10 cm. blegselleri i tynde skiver
5 cm. agurk i tynde pinde
1-2 forårsløg i tynde skiver
5-6 sherrytomater i både
2 -3 champignon i meget tynde skiver

rist franskbrød, læg salatblad på og læg kyllingesalaten på.
Rist nogle skiver lufttørret skinke i lidt olie på en pande, og brug dem som pynt

8 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Der har slet ikke været tid til at kigge rundt i blog-land i denne uge, men nu skal det være.

    Lækker kyllingsalat - sjovt, jeg lavede også kyllingsalat til frokost i dag. Lyder lækkert med græsk yoghurt. Det bliver sikkert lidt mere friskt end med cremefraiche.

    Knus fra Hanne

    SvarSlet
  2. Det ser bare så dejligt ud, Vibeke, det er længe siden jeg har lavet kyllingesalat - men det får jeg lyst til nu igen.

    God søndag til dig, klem!

    SvarSlet
  3. Kære Hanne
    Det smagte bare dejligt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  4. Kære Madame.
    Den her er dejlig frisk, og kan bestemt anbefales.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Deilig sommermat! Takk for "smaken".

    SvarSlet
  6. Velbekomme Randi
    God Pinse!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  7. Hei, her er jeg igjen! Har en gave til deg på bloggen min...

    SvarSlet
  8. Tak skal du have Randi!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!