Jeg var stadig mæt, da jeg stod op i morges, på grund af den dejlige grillmad jeg fik i går hos min datter og svigersøn, så jeg ventede til frokost med at spise, og det blev til en slags æggemad.
Et stykke flute blev ristet, flækket og smurt med et tyndt lag majonæse, bunden blev læsset til med strimlet salat, æg og tomat, krydret med salt og peber, og på toppen kom der fintskåret frisk basilikum, toppen blev lagt på, og så kan det vist heller ikke blive lettere.
Dejlig lille let brunch du har fået, jeg elsker æggemad i alle afskygninger..
SvarSletKære Mette Lykke
SvarSletDet var også dejlig, og det med æggemadder, er dobbelt så godt, når æggene er fra egne høns, friskere får man dem ikke.
Knus
VIbeke
Kære Vibeke
SvarSletDejligt og nemt og alligevel lækkert, og så er du heldig at have friske æg. Hvad med hønsene, ender de deres dage i fryseren ?
Knus
Manna
Kære Manna
SvarSletNej jeg slagter ikke mine høns, jeg kan ikke leve med tanken om at mine høns skulle ende i fryseren.
De får lov at leve så længe de kan, de bliver selvfølgelig aflivet hvis de er syge, men ellers så går de bare og trisser rundt og hygger sig, til de ikke gider mere.
For mange år siden, boede vi på en gård, og der blev hønsene selvfølgelig slagtet, så jeg har tømt mange høns, ja i det hele taget meget fjerkræ, men det gider jeg ikke mere, eller rettere, det gider mine hænder ikke mere.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletSkøn 'æggemad' :-)
Hvor er det dejligt med æg fra egne høns. Smukke gule blommer, de lever vist godt dine høns.
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletJeg har fået nogle drenge til at ordne min have, og vi er blevet enige om, at udvide hønsegården, de får et stykke mere af haven, jo mindre er der at passe, og når de bliver sluppet ud på det nye stykke, så bliver blommerne endnu flottere, for der er en masse grønt, de kan gå og hygge sig med, med den nye udvidelse, så har de vel omkring 25 kvm. hver, det kan man vist ikke kalde burhøns.
Så ja de har det rigtig godt, og det skal de også have.
Knus
VIbeke