22. maj 2009
Gratinerede skinkeschnitzler med fyldt pasta
2 skinkeschnitzler krydres med
salt
Peber
hvidløg og
saften af 1 lime.
Ristes på en stegepande 2 min. på hver side lægges på et ovnfast fad, og skiver af tomat lægges på, samt frisk timian, derefter lægges stykker af Mozzarella over tomat og timian og sættes i 190 gr. varm ovn i ca. 15 min.
1 pakke Grøntsags fyldte Fagottini kommes i kogende vand og koges 8 -10 min. hæld vandet fra og
200 gr. spinat blancheres, hældes op i en si og blandes med de kogte Fagottini
Tilsæt lidt fløde ca. 1 dl. krydr, med hvidløg, salt og peber
Vend en lille håndfuld fintskåret basilikum i stuvningen, rør rundt
Arranger og server!
Eftersnak!
Jeg har søgt efter Grøntsags fyldte Fagottini, på nettet, men har ikke kunnet finde dem herhjemme, mine er købt i Tyskeland.
Brug eventuelt tortellini i stedet, dem ved jeg man kan få.
Er der nogen der ved, hvor man kan få Fagottini herhjemme?
Der er også den mulighed, at lave dem selv, og det vil jeg prøve om ikke ret længe, jeg har en pastamaskine, så hvis man laver plader som til lasagne, så må man kunne skære små firkanter, lægge en lille klat grøntsagsmos eller hvad man nu har lyst til, pensle med æg, og klemme dem sammen som på nærbilledet.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kære Vibeke
SvarSletDen ser lækker ud din skinkeschnitzel det er helt sikkert en variant jeg kommer til at prøve bare med kyllingfilet, der er ikke så meget gris over mig... griner.
Kan du have en god aften
Kære pernille
SvarSletDet kan da også sagtens laves med kylling.
Min datter og jeg blev enige om, at vi havde fået masser af oksekød,fjerkræ får også ofte, så vi blev enige om at nu skulle der svinekød på bordet, så vi delte et par store pakker med schnitzler og revelsben, og det har været godt med noget afveksling, men nu begynder jeg også at savne kylling.
Knus
Vibeke
Dette ser lekkert ut og jeg takker for tipset. Kanskje lager jeg dette i morgen? Får dessverre ikke kjøp fylt pasta her og jeg er heller ikke noe pastamenneske. Jeg kan bruke stekte potetbåter til, det liker jeg så godt.
SvarSletGod lørdag til deg!
Kære Randi
SvarSletDet kommer også til at smage godt, du kan jo bare bruge en eller anden grøntsag som tilbehør.
Knus
Vibeke
De der Fagottini, hvor kan de købes henne??
SvarSletRigtig god weekend ;-)
Kære Anjoe
SvarSletJeg har købt dem i Tyskland, og jeg har søgt efter dem herhjemme, men ikke fundet dem, måske er der andre der ved hvor de findes. Men du kan også bruge tortellini med grøntsagsfyld, dem ved jeg, at du kan få herhjemme.
Med kærlig hilsen
Vibeke
Det lyder virkelig dejligt, Vibeke! Det er lige noget for os. Jeg vil nok lave det med kyllingefilet, lige som Pernille, fordi min husbond tror, han ikke kan lige svinekød :O)
SvarSletVarme klem og ha' en god aften!
Kære Madame
SvarSletJa med kylling, tror jeg også det bliver godt, jeg vil også prøve næste gang.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletUhm.. og sikke nogle fine pastapakker. Jeg tror aldrig, at jeg har hørt om Fagottini. Dekorative er de.
Måske vi snart skulle få gang i pastamaskinen. Min trænger vist snart til at blive støvet af - det er længe siden, at jeg har lavet hjemmelavet pasta. En skam, for det smager jo helt fantastisk.
Knus Hanne
Tak for oplysningerne, Vibeke.
SvarSletJeg tror lige, at jeg venter med at lave dem selv, til at du har prøvet - ellers må jeg få "fornyet" passet og tage en tur til Tyskland; bor jo tæt på ;-)
Kære Hanne
SvarSletJa jeg tror det vil være en god ide, og når vi laver dem, skal pladen ikke være for tynd, selve pastaen var faktisk ret tyk, i hvertfald ½ gang mere end en plade til lasagne.
Knus
Vibeke
Kære anjoe
SvarSletHvis du bor tæt på grænsen, så er det jo ingen sag, jeg fandt dem i Citi grossmarkt
Kærligst
Vibeke