17. maj 2009
Let pastaret på grund af, at det var brødbagedag
nok til to personer, alt efter hvor meget pasta du bruger
1 kogt kyllingebryst skæres i stykker og varmes i
1 dl. hønsefond, der tilsættes
1 dl. fløde, og kog godt igennem
1 spsk hakket basilikum tilsættes
jeg gav det lige lidt citronsaft, men det er smag og behag,
krydr. med salt og peber
1 portion pasta koges, vendes i en si og blandes med kyllingeblanding
150 gr. spinat dampes hurtigt, hældes i en si, presses lidt og blandes ned i gryden med pasta og kylling
2 tynde skiver lufttørret skinke rives i stykker og blandes i .
Det hele hældes op i en ovnfast fad,
1 stor tomat skæres i skiver og lægges over kylling /pastablandingen og der plukkes mozzarella i stykker som fordeles over blandingen.
fader stikkes i en 200 gr. varm ovn og gratineres til osten er gylden
Tilbehør: Asparges der er omviklet med bacon, sættes ind i ovnen på et fad, samtidig med pastafadet.
eller du kan servere en salat til.
Som jeg skrev i overskriften så var det brødbage dag her i huset:
Det blev til et stort ciabattabrød, Ciabattaboller, to baguettes, et franskbrød og nogle boller.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kære Vibeke
SvarSletSå flittig du da har været. Jeg får sådan en lyst til at lave en masse mad, når jeg ser dine lækre retter, men ved også, at det er udendørslivet, som frister mest og derfor springer jeg tit over, hvor gærdet er lavest m.h.t madlavning.
Min søndags middag bestod af pølser med brød - de var ellers beregnet til svensk pølseret. Ja, og så blev der da lavet stikkelsbærgrød.
God aften til dig
Knus Manna
Kære Vibeke
SvarSletSikke produktiv du har været i dag :-)
Super lækker aftensmad, de der aparges med bacon er jeg helt syge efter at lave. Mums :-)
Knus
Malou
Kære Manna
SvarSletTja jeg skal jo have noget morgenbrød, og madbrød bruger jeg også tit.
Pølser med brød er da også mad!
Knus
Vibeke
Kære Malou
SvarSletLidt har jeg da lavet.
De asparges fik jeg ideen til, da mine asparges ude fra haven i det ene bed er vild store og tykke, så hvis du laver dem med alm. asparges, så læg 2 -3 stykker sammen, og sno bacon omkring.
Knus
VIbeke
Kære Vibeke..
SvarSletWoov noget lækkert brød..
Jeg har problemer med at få bagt noget godt brød.. Jeg må øve mere!
Knus fra Ærø
Kære Mette
SvarSletDet er altså nemt, især hvis du har en maskine, der kan ælte for dig.
Knus
VIbeke
Det ser utroligt lækkert ud, Vibeke - jeg kan godt lide synet af dine asparges, der er omviklet med bacon, det er meget dekorativt.
SvarSletVarme klem til dig!
Kære Madame
SvarSletDe smager godt når de er omviklet med bacon, det klær dem!
Knus
Vibeke
Hej Vibeke.
SvarSletLækker mad! uhm.
Du omtaler en maskine til at ælte dej. Hvilken mener du er god?
Jeg er varm på en Kitchen Aid, men den er frygtelig dyr, der står desværre ikke lige 4-5.000,- kr. på mit budget til indkøb af køkkengrej.Jeg har en ældre Hugin Titanium, den gør det sådan set godt nok, men alt er snart knækket på den, så det er meget besværligt at benytte den. Gode ideer modtages gerne.
Kære Vibeke
SvarSletSikke lækkert. Dine brød ser skønne ud. Og ikke overraskende ... så synes jeg, at det lyder som en skøn pastaret.
Knus Hanne
Kære Jannie
SvarSletJeg har en ældgammel Kenwood maskine, og den er bare god, den er købt på et loppemarked for 80 kr.
Knus
VIbeke
Kære Hanne
SvarSletPastaretten smagte perfekt, og brødene blev ganske udmærket, jeg syntes mit Ciabatta brød blev lidt tungt.
Knus
Vibeke
Tak for rådet, Vibeke. Så tror jeg at jeg vil til at gå på loppemarked. Det kan jo være at jeg kan være heldig og finde en god en.
SvarSletEller hvis der er en blogger som har en til salg, så hører jeg gerne om det.