Til 2 personer
4 koteletter krydres med
salt, peber, paprika og ristes i
olie på en stegepande 1 min. på hver side og hældes op i et ovnfast fad, tilsæt
2 gulerødder i tynde skiver
1 pastinak i tynde skiver
1 stort løg i små både
½ hvidløg, i fed
½ chili hakkes fint
1 rød peber skæres i ringe som er halveret
1 dåse flåede tomater + ½ dåse vand
3 kviste timian hakket og bladene fra en kvist rosmarin hakkes fint og drysses over blandingen i fadet
Krydr, med salt, peber og parika.
Skiver af bacon lægges over det hele, og stilles i en 180 gr. varm ovn i 1 time.
Billedet er taget mens fadet stod i ovnen, derfor den besynderlige farve.
jeg havde en rest af artiskok hjerter fra glas, som jeg havde lagt i fryseren, de blev tøet, og lagt oven på fadet da halvdelen af tiden var gået,
Server med ris
Opskriften på ris efter den nye metode.
Skyl risen så vandet bliver klart, hæld risen i gryden og tilsæt koldt vand til det står 1½ cm. over risen, tilsæt salt.
Lad det komme i kog,lad det koge på mindste blus i 10 min. (selvfølgelig med låg) og sluk for risen og lad det trække 10 min.
Ah, dette så nydelig ut! Takk for mange gode oppskrifter med billeder til.
SvarSletHyggelig å se bilde av DEG også.
Det smager fantastisk. Jeg synes nærmest, jeg kan smage det! Min fantasi fejler ikke noget :-)
SvarSletFint billede af dig
Kære Randi
SvarSletDejligt at de kan bruges.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletKoteletter og bacon ligger der masser af i fryseren, så din opskrift er meget velkommen her, det er rart med variation af koteletter i fad.
Dejligt med et foto af dig
Knus Manna
Kære Betty
SvarSletDet smagte rigtig godt.
Jeg syntes, at nu havde jeg fået et billede, som er nyt, så kunne det godt komme ind på bloggen, jeg gider ikke et der er 10 år gammelt.
Knus
Vibeke
Kære Manna
SvarSletDen her kan du rolig gå igang med, den er simpelthen god.
Ja det var vist på tide, med et billede!
Knus
VIbeke
Kære Vibeke
SvarSletDejligt at se dig :-)
Det ser vel nok godt ud. Fiskesuppen i går vakte bestemt også Max´s interesse.
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletJa jeg syntes de fleste efterhånden har vist deres ansigt, så jeg tænkte, at det nok var på tide, nu da jeg havde fået et opdate billede.
Suppen var også god, og det var det i dag sørme også, det var en pragtfuld smag.
knus
Vibeke
Kære Vibeke.
SvarSletJeg får helt lyst til koteletter i fad...
Dejligt at se et billede af dig.
Et stort knus og solskins tanker her fra Ærø
Ih, det lyder så lækkert, Vibeke, det skal jeg prøve at lave. Jeg sidder her og bliver helt sulten ...
SvarSletVarme klem og ha' en god tirsdag!
Kære Vibeke
SvarSletUhmmm... Lækkert.
Og risene ser så fine og luftige ud. Jeg har helt klart taget din ris-kognings-metode til dig.
Knus fra Hanne
Kære Vibeke
SvarSletDet ser helt hot ud :)
Nu spiser vi næsten aldrig gris, men jeg kunne da forsøge at lave en variant med kylling.
Knus og god dag
Kære Hanne
SvarSletDe ris er bare gode, de klistrer, så man kan spise med pinde, jeg foretrækker du kniv og gaffel, der er bid, de er perfekte, og meget lettere at styre.
Selve koteletfadet var bare perfekt, en skøn smag, lidt hot, uden at det er overdreven.
Knus
VIbeke
Kære Pernille
SvarSletDet smager godt med gris, med kylling, tror jeg også det er godt, bare sørg for at gulerødder og pastinak er skåret i tynde skiver, så du er sikker på, at de bliver møre.
Knus
VIbeke
Kære Mette Lykke, det var bare så godt.
SvarSletAng. billedet så syntes jeg det var på tide.
Knus
VIbeke
Kære Madame
SvarSletPrøv at lave den, det er bare en skøn ret, og den passer sig selv.
Knus
VIbeke
Hej Vibeke..
SvarSletSå står den på dine koteletter i fad igen, jeg har lavet den en gang før og nøøjj hvor var det godt. Jeg har prøvet nogle af dine andre opskrifter også, det har været rigtigt godt. er iser glad for dine simre retter med kød og rodfrugter.. min kone har også skoret mange gode point hos veninderne når hun har lavet pizzabrød med motzarella og hvad der eller var i køleskabet...
Tak for en super side.. skønt at få lysten til at stå lidt mere i køkkenet igen.
Tak skal du have Tommy.
SvarSlet