10. september 2009

Salat med friskstegt Tun

I dag havde jeg taget en Tun bøf frem, den var temmelig høj, så den blev flækket, der blev stegt noget løg, både rødløg og alm. løg.

En håndfuld små tomater røg med ned i panden, og til sidst blev tun bøfferne, som var krydret med salt og peber også lagt på stegepanden.

Noget salat blev vendt i en dressing bestående af olie, blommeeddike, salt og peber.

Indholdet fra panden blev arrangeret på salaten.

Velbekomme!

14 kommentarer:

  1. Hej Vibeke - du har også fået prisen. Af Lavendelstrik... kig over til hende :-)

    SvarSlet
  2. Kære Ellen
    Jeg har set det, og jeg har svaret Lavendelstrik, både her på bloggen og nu også på hendes blog:)
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke.
    Tun er enaf mine fiske favoritter, men frisk skal den være,makrel altså ikke i tomat er en gude spise..Og stegt ål.. Nå jeg må stoppe alle mine fiske fantasier..
    Knus fra Øen.

    SvarSlet
  4. Kære Vibeke

    Wow, det ser vildt lækkert ud. Jeg fik også fisk til aften, men i den rå version :-)

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  5. Super enkelt og meget lækkert ser det ud !

    SvarSlet
  6. Kære Vibeke

    Skøn ret - sommerlig og let.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  7. Kære Vibeke
    Det der med forskellige løg og tomat eller peberfrugt på panden bruger jeg jævnligt, men tunbøffer har jeg aldrig smagt, det må være en fejl/glemsel. Jeg elsker fisk og er en fisk. ( født i fiskens tegn).
    Menu lyder meget lækker og også som en ret, der kan laves 1-2-3.
    En god weekend til dig

    SvarSlet
  8. Kæe Mette
    Fisk er en god spise, jeg er vild med ålekvabber, men kan ikke få fat i dem.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  9. Kære Malou
    Ja det smagte lige så lækkert.
    Jeg har endnu ikke taget mig sammen til at prøve den rå udgave.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  10. Kære Miri
    Ja det er enkelt!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  11. Kære Hanne
    Det smagte sommerlig og let, ja det var det.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  12. Kære Manna
    Jeg brugte rød og hvide løg, røde og gule tomater, det kom til at se lækkert ud og ja, det var færdig en to tre.
    Du må smage tun, det vil du kunne lide.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  13. Hvor ser det lækkert ud, jeg skal også have fisk i aften, en ørred der skal i ovnen med tigerrejer :)

    Knus

    SvarSlet
  14. Kære Pernille
    det lyder også dejligt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!