28. februar 2010

Krebinet med Karl Johan svampesauce og ris med majs


Risen sættes over
Krebinetten krydres med
Salt
peber
paprika og steges ca. 6 min. på hver side og tages af panden (holdes varm)
Karl Johan svampene kommes på panden, ristes let
saften fra ½ lime presses over svampene, 1½ dl. fløde tilsættes svampene, krydr med
salt,
peber og tilsæt
½ tsk. tomatpure
samtidig tilsættes en dåse majs i risen og vendes rundt, så ris og majs bliver blandet!
Læg krebinetten på tallerkenen, og fisk svampene op af saucen og læg dem over krebinetten arranger ris og majs på den ene side og hæld saucen ud på den anden halvdel af tallerkenen.

4 kommentarer:

  1. Kære Vibeke, tak for de 10 min. Bliver de dækket af staniol i mens?
    Ved 180 gr??
    Tak for dine lækre opskrifter

    SvarSlet
  2. Kære Betty
    Det gør jeg ikke, men det kan du gøre, som du syntes, det kommer jo også an på om de er meget mørke.
    180 gr. er udmærket.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke

    Den Karl Johan suppe kunne jeg spise med ske som en suppe - ser virkelig lækker ud.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  4. Kære Hanne
    De smager også godt
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!