13. april 2009

Frokost i al sin enkelthed!


Så skønt i al sin enkelthed.
Nogen gange har jeg fornemmelsen af, at man gør tingene mere besværlig end de i grunden er, det gælder også mig selv.
Se her, ½ varm flute skåret igennem, noget strimlet iceberg på bunden, friskskåret lufttørret skinke (fås også skiveskåret i pakker) en tomat i skiver, noget agurk og salt og peber, og man har den skønneste frokost, og det ville også egne sig til aftensmad, den dag man ikke gider stå og jonglere med gryderne, og det er i hvert tilfælde lige så godt om ikke bedre, end det man henter hos en fastfood pusher.

14 kommentarer:

 1. Du har fuldstændig ret Vibeke. Hvorfor gøre det mere besværligt end det er. Det er sikkert også billigere i længden at lave det selv. Knus og god mandag.

  SvarSlet
 2. Kære Anette
  Jeg er stor fortaler for slow food, men en gang imellem har man bare ikke kræfterne, lysten, eller tiden, og så kan man da lige så godt lave sådan en skøn flute, fremfor at spise et eller andet, man ikke aner hvad er!
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 3. Kære Vibeke
  Du har ret - nogle få gode råvarer på noget godt brød, så har man en skøn frokost på et øjeblik.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 4. Kære Hanne
  Det gør du jo også, altså bruger hvad du har, jeg har ikke set, at du "henter Fastfoood", du har i hvert tilfælde ikke skrevet noget om det!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Hej Vibeke..
  Jeg bor sammen med en mand, der ELSKER fastfood, især den slags der har været i en friture- det er bare så frygteligt dyrt!
  Heldigvis synes han mine flutes er mindst lige så gode som dem fra sunset, jeg bruger tomatpesto, serrano og mozzarella, det jo billigt og nemt!

  Knus MissMuffin

  SvarSlet
 6. Rigtigt Vibeke det er ikke altid at det behøver at være det helt vilde. Enkelt mad smager dejligt og så kan man smage hvad man spiser.
  Flute det er slet ikke dårligt
  Knus og god dag

  SvarSlet
 7. Kære MissMuffin
  Jeg er stor modstander af Fastfood, jeg syntes, at det er skrækkeligt,at man bliver fyldt med kalorier, der ingen værdi har, og så er jeg sådan, at jeg vil vide, hvad jeg spiser.
  Den måde du laver flute med pesto er bare skøn, og din mand bør være taknemmelig for, at du prøver at give ham noget andet, som det der frituregift.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 8. Kære Pernille
  Det enkle er også godt, og så ved vi hvad vi får, og betydelig billigere som at spise Fastfood.
  Jeg har set de mange besynderligheder, Fastfoodhandleren slæber hjem fra storkøb.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Det ser så lækkert ud, Vibeke, og du har helt ret, det er nemt og bedre end det, man kan hente hos en fastfood pusher. Og det meste har jo alligevel altid i huset ...

  Varme klem og ha' en dejlig aften :o)

  SvarSlet
 10. Kære Vibeke
  Mon ikke de fleste af en gang imellem får en af disse "orker-ikke lave- mad- dage"?.
  Det enkle er ligeså godt, og langt sundere end fast food. Den anden aften fik jeg lyst til en haps dog, så fra tanke til handling var der meget kort. Helt ærlig, føj, hvor den smagte, fortrød at jeg ikke i stedet købte en stor hjemmelavet isvaffel eller tog en rugbrødsmad med lidt godt på.
  Knus
  Manna

  SvarSlet
 11. Jeg spiser kold mad om aftenen nogle gange om ugen. Når jeg er hjemme fra først arbejde og så fitness og klokken er 20.30 - så orker jeg ikke; og jeg føler også, at min krop lige der mest har behov for noget frisk grønt og ikke nødvendigvis varm mad. Det kan være mindst lige så godt - jeg køber nu aldrig pakkeskåret pålæg; så henter jeg det hos slagteren eller på markedet i weekenden.

  SvarSlet
 12. Kære Madame
  Det enkle er også lækkert.
  Jeg har altid schulstads flute i huset, de behøver ikke fryses, de skal bare i ovnen, og smager rigtig godt, og så har man altid en start.
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 13. Kære Manna
  Selvfølgelig er der dage, hvor man ikke gider lave det helt store, men en tur på Macdonald, det prøvede min mand og jeg en gang, det var rædselsfuldt, så det er sådan set den samme oplevelse du havde.
  Men så blev man da så klog.
  Knus
  Vibeke.

  SvarSlet
 14. Kære Nille.
  Jeg kan godt lide kold mad, en gang imellem, og jeg sørger for at have noget at skære af, - lige nu går jeg og filer af et stykke skøn italiensk lufttørret skinke, jeg køber aldrig skiveskåret, og hvis jeg gjorde, så ville jeg også have slagteren til at skære det, mens jeg ser det, og så ville jeg vide, at det blev brugt inden for to dage, men jeg køber normalt hele stykker, jeg har en drøm af en pålægsmaskine, så jeg kan selv skære det hele i skiver, og fryse dem, i passende lag.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!