24. august 2009

Stribet flæsk i en fart!

I dag var der overhovedet ikke flere kræfter, efter at min svigersøn og jeg var en tur i Tyskland, så det blev noget der kunne passe sig selv.

Magert stribet flæsk kom i en pose med
olie, salt, peber, paprika og hvidløgspulver,
og efter at have vendt og drejet posen,
så alt kød blev smurt ind i blandingen,
kom kødet op på en rist i en ovnfast fad i en 220 gr. varm ovn i 20 min.
Derefter kom et fad ind ved siden af med
halverede kogte kartofler der var krydret med
salt, peber, paprika og oregano
samt to tomater der bare fik skåret et kryds i toppen,
og efter yderligere 15 min. kunne jeg lave denne tallerken.
Dertil fik jeg grøn salat!

2 kommentarer:

  1. Jeg synes, det er sådan en god idé at udnytte ovnvarmen og lave det hele på én gang.

    Har du fået dine kræfter igen, Vibeke? Det håber jeg for dig.

    Varme klem og god dag til dig!

    SvarSlet
  2. Kære Madame
    Ja jeg bruger ofte, at lave hele middagen i ovnen.
    Kræfterne er stadig ikke noget
    "at skrive hjem om"
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!