11. marts 2010
Kødsauce dækket med kartoffelmos og gratineret med Mozzarella.
Det er ikke nogen opskrift idag, blot en god ide, så en gang kødsauce bliver spændende.
Opskriften på en luxus kødsauce finder du her
Lav en god kartoffelmos, bland lidt krydderurter i mosen:
Kødsaucen på gerne være lidt tør, dvs. ikke for meget sauce.
Hæld kødsaucen op i et fad der kan komme i ovnen, læg kartoffelmosen oven på, og læg skiver af frisk mozzarella på mosen, dryp lidt olie over, og lidt tørret oregano,
sæt fadet i en 200 gr. varm ovn, i 20-25 min. eller til overfladen ser lækker ud.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Det ser godt ud Vibeke !
SvarSletLige noget for mig, det vente i ovnen til Søren kommer hjem torsdag aften.. Og nu mens vi venter på de nye kartofler er det godt med mos af de gamle..
Ha´det godt min ven.
Kære Mette
SvarSletja det er en god ret, når man ikke gider stå og fægte i sidste øjeblik.
Knus
Vibeke
God opskrift, Vibeke. Og kagen lyder bare så lækker.
SvarSletJeg lavede bøf Lindstrøm i aften (med hakkede rødbeder og kapers inde i midten)
Så ville jeg prøve at sætte dem i ovnen tilsidst. Først brunede jeg dem på panden - så på bagepapir på en plade og ind i ovnen ved 180 gr. Jeg ved, det skulle være 10 min v. 180 gr, men det blev lige 15 min.
Men resultatet blev ikke godt. Der løb en masse kødsaft ud, og de blev tørre.
Hvad gjorde jeg forkert????
Kære Betty
SvarSletJeg tror at det er fordi der var "grøntsager" i dem, jeg ville ikke sætte dem i ovnen, og hvis jeg gjorde det, så ville jeg have mere varme på, men det er sværere på grund af rødbederne.
Knus
Vibeke
Det er lige mig det der! Slurp! :-)
SvarSletKære Piskeris
SvarSletDet var ikke så ringe endda!
Knus
Vibeke
Kan du så stoppe, jeg bliver for sulten :):)
SvarSletTror min aftensmad bliver en pariserbøf i ny forklædning :)
Knus
Det ser spændende ud, Vibeke - den idé ville jeg ikke være kommet på, men jeg er sikker på, det er lækkert :-)
SvarSletKlem og god dag til dig!
Kære Pernille
SvarSletDet er igrunden lidt sjovt, jeg havde købt noget meget magert oksehak, fordi jeg tænkte på Pariserbøf, men da jeg stod med det, formede denne ret sig i mit hoved, så mit pariserbøfhak blev til kødsauce.
Knus
Vibeke
Kære Madame
SvarSletNæ, det kom også bare lige, som du kan se under svar til Pernille.
Men jeg fik en mail fra min svigersøn i dag, og han ville lave det i aften, så ideen er vist ikke så tosset.
Knus
Vibeke
Tak Vibeke, jeg tænkte også, om de måske skulle sættes i ovnen direkte i panden - sådan én der er egnet til det?
SvarSletKære Betty
SvarSletJa det ville absolut være bedre!
Knus
Vibeke
Helt sikkert en god børne ret.
SvarSletGod weekend Vibeke!
Kære Lene
SvarSletJa, - men så uden Mozzarella!
Knus
Vibeke
Så er der lige skrevet indkøbsseddel. Det her skal vi prøve imorgen. Det ser bare SÅ lækkert ud. Håber det lykkedes :-)
SvarSletKære Gitte
SvarSletSelvfølgelig lykked det, det er nemt, bare sørg for, at kartoffelmosen er fast.
Knus
Vibeke
Ååååha da, mums, hvor smagte det godt! Især den kødsauce - hvor har du ret - det er total luxus!
SvarSletKære Gitte
SvarSletDet glæder mig, at I kunne lide det, det er faktisk en opskrift som er inspireret af min afdøde mor, jeg har vel givet den lidt mere smag, men ideen er hendes.
Knus
Vibeke
hej vibeke
SvarSletden ret er seriøs god og sidder lige og nyder den lige nu det er hvertfald noget der skal prøves igen det er helt sikkert.
så thumbs up for det vibeke :D