Det skulle bare gå hurtigt, for der var ikke mange kræfter at lege med, men det måtte jo gerne være lækkert, her er resultatet!
1 stor kartoffel skæres i tynde skiver, krydres med
salt
peber
paprika og lægges taglagt i et ovnfast fad, og dryppes med olie, sættes i ovnen på 180 gr.
1 skinkeschnitzel, krydres med
salt
Peber
chili og steges nogle minutter på hver side,
1 tomat i både ristes hurtigt på panden sammen med
fem cm. porre i meget tynde ringe. Tomat, porreblandingen lægges op på schnitzlento – tre skiver frisk mozzarella lægges over blandingen, drys med tørret oregano.
Læg schnitzlen ind i ovnen til kartoflerne og skru ovnen op på 190 gr. ca. 10 – 15 min.
Så er maden klar.
Mums det kunne jeg godt bruge lige nu men jeg arbejder mig ihærdigt gennem de store mængder mad i køleskabet, som datteren og kæresten efterlod efter de var her og passe hunden, mens min mand bliver opereret, så det er ikke i min lod selv at bestemme for tiden.
SvarSletKære Karin
SvarSletDet er da også dejligt med lidt overraskelser.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletSkøn idé - gratinerede ting og sager, er altid godt.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletDet skulle bare være nemt!
Knus
Vibeke