Jeg har næsten forspist mig i kagen, jeg bagte i eftermiddags, så jeg bestemte mig til, at aftensmaden skulle være en grøntsagssuppe, og undlader man parmesan, så er det en vegetarsuppe/veganersuppe.
3/4 l. grøntsagsfond blev fyldt med
et lille halvt blomkål i buketter
1 stor porre i skiver
1 håndfuld halverede bønner
1 stort fed finthakket hvidløg
1 stor skællet bagekartoffel skåret i mundrette stykker
½ dåse hakkede tomater, - krydr med
timian
salt
peber
paprika
chili
Basilikum
Det hele blev kogt til grøntsagerne var møre, hældt op og der blev drysset
reven parmesan over, dertil
Ciabatta
Bortset fra, at det lyder lækkert, så troede jeg da, at vegetarer spiste ost? Jeg kender en, der gør det - er det ikke veganere, der heller ikke rører mælkeprodukter eller æg?
SvarSletKagen fra i eftermiddags skal helt sikkert prøves :-)
Kære Ellen
SvarSletNogen gør, og nogen fravælger også det, og jo vaganere rører ikke mælkeprodukter.
Af og til spiser en vegetar også fisk, men det forstår jeg ikke.
Kagen var perfekt.
Knus
Vibeke
Uhmm Vibeke, lige en suppe for mig. Jeg må vist have masser af vitaminer og en grøntsagssuppe er altid dejlig.
SvarSletHåber da ikke at du har fået alt for ondt i maven efter kagespiseriet :))
Rigtig god dag og kh
Henriette
Kære Henriette
SvarSletNej, - mavepine fik jeg ikke, men der var ikke plads til en middag med kød, sauce osv. men nu elsker jeg suppe, og denne grøntsagssuppe er ret populær hos mig, fordi man kan bruge hvad man har.
Knus
Vibeke
Det lyder lækkert, Vibeke! Vi spiser alt for sjældent suppe, selv om vi begge holder meget af det hjemme hos os. Din kage ser også vanvittig lækker ud.
SvarSletKlem og ha' en god dag!
Kære Madame
SvarSletJeg har altid været glad for supper, det er dejlig spise, hvor man kan bruge næsten alt.
Kagen var ikke så ringe:)
Knus
Vibeke
Det var måske en ide til aftensmaden, er vild med alle grøntsager og rigtig glad for suppe, specielt i den her kolde tid.
SvarSletKære Lene
SvarSletDen er hurtig at lave, og smager skønt, så hvorfor ikke?
Knus
Vibeke