I dag blev det en hurtig fiskesuppe, det tog 15 min. så var maden på bordet. Fonden havde jeg i fryseren.
2½ dl. fiskefond
1 dl. hvidvin koges op med lidt safran og
fransk estragon
Derefter tilsættes
50 gr. spinat
1 gulerod i tynde pinde kog op!
skru ned og tilsæt
lidt ærter,
1 lille stykke laks, skåret i mundrette stykker
1 rødspættefilet skåret i mundrette stykker
1 kop rejer
Smag til med
salt
peber
Billedet er ikke så godt, da dampen "slørede".
Obs. Du kan bruge hønsefond i stedet for fiskefond, men absolut ikke en terning.
Jeg må indrømme, at jeg har tænkt meget over at prøve fiskesuppe, men jeg tør ikke endnu. Tror tanken om suppe (som jeg ikke er så begejstret for) og varm fisk ikke har overbevist mig endnu. Men det kan godt ærgre mig lidt, da det ser rigtig fint ud på billedet :-)
SvarSletKære Piskeris
SvarSletDu skulle tage og prøve fiskesuppe, jeg har mange opskrifter liggende under suppe, både med pernod, fløde osv.
Jeg er sikker på, at du vil blive vild med fiskesuppe, når du har prøvet det.
Den suppe jeg lavede i går, var skøn, mild og fyldig.
Knus
Vibeke