29. marts 2010

Kylling i frugt og grønt!

Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg havde lyst til at spise, og kikkede lidt rundt i køleskabet, fryser og køkkenet, jeg havde et kyllingebryst, tomater, netmelon, en grønsagsblanding med blomkål, gulerødder og ærter, og så opstod retten.

Som sagt
1 kyllingebryst (ikke natural marinerede)
krydres med
salt
peber
paprika, og ristes på panden i lidt olie
1 tomat blev skåret i små tern blev tilsat sammen med
1 stykke netmelon ca. 150 gr. blev skrællet, udkernet og skåret i store tern, og
200 gr. blomkålsblanding tilsættes direkte fra frost, alt krydres med
lidt karry
paprika
salt
og peber, og hældes op i et lille ovnfast fad,
en lille håndfuld basilikumblade rives i stykker og blandes med grøntsagerne
læg kyllingebryst øverst og pres
saften af ½ lime ud over indholdet i fadet, som kommer i en 180 gr. varm ovn i
ca. 20 min.

Jeg havde ikke lyst til andet, men ris vil passe fint til!
Retten smagte fantastisk, og det hele passede perfekt sammen.

4 kommentarer:

  1. Kære Vibeke
    Det er bare skønt med retter, hvor der indgår frugt. Det søde/syrlige spiller så godt op med smagsindtryk i mange kødretter.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  2. Kære Hanne
    Ja det smagte bare så skønt, og det var en dejlig løsning, når appetitten ikke er helt i top.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Sikke en spændende kombination - jeg tror ikke, jeg har set netmelon indgå i maden på den måde før :-)

    SvarSlet
  4. Kære Piskeris
    Jeg har ikke set det, men det smager bare godt, netmelon, er mere fast end foreks. honningmelon, så det ligger i grunden lige for, at bruge den.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!