Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg havde lyst til at spise, og kikkede lidt rundt i køleskabet, fryser og køkkenet, jeg havde et kyllingebryst, tomater, netmelon, en grønsagsblanding med blomkål, gulerødder og ærter, og så opstod retten.
Som sagt
1 kyllingebryst (ikke natural marinerede)
krydres med
salt
peber
paprika, og ristes på panden i lidt olie
1 tomat blev skåret i små tern blev tilsat sammen med
1 stykke netmelon ca. 150 gr. blev skrællet, udkernet og skåret i store tern, og
200 gr. blomkålsblanding tilsættes direkte fra frost, alt krydres med
lidt karry
paprika
salt
og peber, og hældes op i et lille ovnfast fad,
en lille håndfuld basilikumblade rives i stykker og blandes med grøntsagerne
læg kyllingebryst øverst og pres
saften af ½ lime ud over indholdet i fadet, som kommer i en 180 gr. varm ovn i
ca. 20 min.
Jeg havde ikke lyst til andet, men ris vil passe fint til!
Retten smagte fantastisk, og det hele passede perfekt sammen.
Kære Vibeke
SvarSletDet er bare skønt med retter, hvor der indgår frugt. Det søde/syrlige spiller så godt op med smagsindtryk i mange kødretter.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa det smagte bare så skønt, og det var en dejlig løsning, når appetitten ikke er helt i top.
Knus
Vibeke
Sikke en spændende kombination - jeg tror ikke, jeg har set netmelon indgå i maden på den måde før :-)
SvarSletKære Piskeris
SvarSletJeg har ikke set det, men det smager bare godt, netmelon, er mere fast end foreks. honningmelon, så det ligger i grunden lige for, at bruge den.
Knus
Vibeke