Jeg har bestemt, at jeg i en periode vil spise mere grønt, nærmere betegnet salat, og det viser menuen i dag ret tydeligt.
Salaten er lavet af det jeg nu havde i køleskabet, bl. a. hvidkål, gulerødder, pebre, agurk, tomater, hjertesalat osv.
Dressingen er
En sjat granatæble balsamico
olivenolie
en anelse sennep
lidt blommesirup
salt og peber
Det hele blev rystet godt sammen, jeg bruger gerne et glas med skruelåg, og hældt over salaten
1 tynd oksesteak blev krydret og stegt, ca. 1½ min. på hver side, og lagt til side.
nogle champignon blev halveret og ristet på panden, lidt citronsaft blev presset over, og de blev krydret med salt peber og paprika.
Kødet blev skåret i tynde skiver og fordelt over og ved salaten,
champignon blev fordelt over det hele
Til sidst lagde jeg lige en stribe balsamicomousse på tallerkenen, til at dyppe kødet i.
Det ser rigtig lækkert ud. Sådan rigtig sommeragtigt.
SvarSletKære 2300 Happiiiness
SvarSletDet var bare dejligt!
Knus
Vibeke
Mmm - sikke et skønt aftensmåltid!
SvarSletHav en dejlig weekend :-)
Kære Piskeris
SvarSletJa det var det faktisk, det smagte godt og var dejlig forfriskende.
Knus
Vibeke
Mon det er vejret og hungren efter forår, som gør os så salatglade. Jeg har det på samme måde.
SvarSletGranatæblesirup lyder virkeligt delikat - hvor har du købt den?
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa jeg er i hvert fald ret glad for salat lige nu.
De sjove balsamicoer finder du her
http://www.vomfass.dk/
Knus
Vibeke