20. marts 2010
Ristet Ciabata med stenbiderrogn, dressing og avocado creme.
3 skiver tyndt ristet Ciabatta
100 g renset stenbiderrogn
lidt citronsaft
salt og friskkværnet peber
½ rødløg hakket i meget fine terninger
Dressing
1 dl græsk yoghurt, 10 %
lidt fintrevet skal af økologisk citron
1 spsk. citronsaft
havsalt og friskkværnet peber
Avocadocreme
¼ moden avocado
lidt citronsaft
1 spsk. dressing
Krydr stenbiderrognen med salt, lidt citronsaft og peber, og vend rødløg i. Pisk yoghurten stiv med citronskal og lidt citronsaft, og krydr med salt og peber. Mos avocadoen, og rør den med citronsaft og dressing. Anret stenbiderrognen på en klat dressing på de lune Ciabatta skiver, læg avocado creme over og pynt med karse.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kære Vibeke
SvarSletMums!! Jeg er nødt til at komme ud og lede efter stenbiderrogn. Det er bare så lækkert.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa det er nu du skal have fat i dem, de er her så kort, og kan du få dem renset, så er det noget nemmere, at have med at gøre!
Knus
Vibeke