20. marts 2010

Ristet Ciabata med stenbiderrogn, dressing og avocado creme.


3 skiver tyndt ristet Ciabatta
100 g renset stenbiderrogn
lidt citronsaft
salt og friskkværnet peber
½ rødløg hakket i meget fine terninger
Dressing
1 dl græsk yoghurt, 10 %
lidt fintrevet skal af økologisk citron
1 spsk. citronsaft
havsalt og friskkværnet peber
Avocadocreme
¼ moden avocado
lidt citronsaft
1 spsk. dressing
Krydr stenbiderrognen med salt, lidt citronsaft og peber, og vend rødløg i. Pisk yoghurten stiv med citronskal og lidt citronsaft, og krydr med salt og peber. Mos avocadoen, og rør den med citronsaft og dressing. Anret stenbiderrognen på en klat dressing på de lune Ciabatta skiver, læg avocado creme over og pynt med karse.

2 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Mums!! Jeg er nødt til at komme ud og lede efter stenbiderrogn. Det er bare så lækkert.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  2. Kære Hanne
    Ja det er nu du skal have fat i dem, de er her så kort, og kan du få dem renset, så er det noget nemmere, at have med at gøre!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!