Jeg elsker når der kommer friske krydderurter og tomater, for de står på mit køkkenbord, så det ser og dufter jeg, hver gang jeg er i køkkenet, selvfølgelig har jeg fået andre varer, men de kan ikke stå fremme bortset fra frugt, men dem tar jeg frem i mindre portioner, for de har nu også bedst af at stå koldt eller køligt.
Dagens aftensmad bliver Tun, så det glæder jeg mig til.
Man er jo nærmest "tvungen" til, at lave en hurtig mad!
Kære Vibeke
SvarSletJeg kan næsten dufte din krydderurter, hvor ser det bare skønt ud, jeg kom sådan til at tænke på at vi altid såede karse da Cecilie var lille, nu skal jeg vist da have fat i pose frø. Jeg har lavet en gammel kumme om i min have, den skal jeg have krydderurter i, måske skulle jeg tage et billede :)
God lørdag Vibeke
Planter du dine krydderurter om, eller sørger du bare for at bruge dem hurtigt ;-)
SvarSletTil din spanske kylling, kan man da bruge andet end sherry?
Kære Pernille
SvarSletJeg har en krydderurtehave, men der skal jeg først ud og have set hvad der skal gøres.
Karse smager altså godt.
Knus
Vibeke
Kære Lene
SvarSletJeg sad lige og bladede i en italiensk kogebog i går aftes, og de bruger hvidvin, så det kan du jo også.
Knus
Vibeke
Kære Lene, jeg svarede kun på det halve, de krydderurter jeg har indendørs, bruger jeg, og det går af og til ret stærkt, jeg tror ikke så meget på det med at plante ud, fordi de er drevet frem i drivhuse.
SvarSletKnus
Vibeke
Kære Vibeke.
SvarSletdet var da en masse skønne urter du har fået i dag.. Og tomaterne ser gode ud...
De fleste tomater har smagt kedeligt hele vinteren..
Kære Mette Lykke
SvarSletJeg lader mine tomater ligge ude på køkkenbordet i en kurv, det bliver de absolut ikke ringere af, og så er de økologiske, og de smager altså bedre, jeg er ikke fanatikker, men når noget smager godt, så hænger jeg på.
Knus
Vibeke
Bare en hilsen for at fortaelle at jeg igaar lavede Den marinerede svinemoerbrad, helt efter din opskrift, dog satte jeg dem i ovnen istedet for paa panden.Da de var faerdige haeldte jeg marinade-saucen fra og kogte den ind med lidt piskefloede.Serverede dem med en slags toem-koeleskabet Ratatouille og friskbagt broed.Det var et hit. Tak for ideen.
SvarSletAnn i Vancouver
Jeg bliver helt sulten, når jeg kigger på din blog med al den gode dekorative mad.
SvarSletDet er så flot, det hele
Kære Ann
SvarSletDejligt at du kan bruge opskrifterne, og Hits, dem samler vi på, ikke? :)
I dag står den på Tun steak her hos mig, og det bliver en interessant opskrift.
Knus
FRa
Vibeke
Kære Inge
SvarSletJeg elsker jo at lave mad, især når der er gode råvarer.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletHvor ser det dejligt ud med alle de krydderurter, det er jo en hel skov :-)
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletJa det ser vist ud af mere end det er, men det er et lille bradepande ligende fad, som er stop fuld, plus det løse.
Det er så godt at blive inspireret af.
Knus
VIbeke
Uhm, hvor ser det lækkert ud, Vibeke! Mere indbydende end det, vi kan få hos Superbest og Kvickly.
SvarSletVarme klem :O)
Kære Madame, nogle gange kan de godt være med oppe i min Brugs, men det er for ustabilt, så man kan ikke regne med noget, og sådan noget irriterer mig.
SvarSletKnus
VIbeke