24. februar 2010

Pasta i fløde/kødsauce

Jeg havde i min fryser, to uforskammet tynde svinekoteletter, der ikke var til ret meget, indtil jeg kom i tanker om, at de kunne bruges i en pastaret, og det blev slet ikke så tosset, tværtimod!

pasta koges al dente
2 tynde koteletter eller andet svinekød skæres i strimler, smides på en pande, med lidt
olie, og krydres med
salt
peber
paprika
lidt tørret rosmarin og
lidt tørret timian
1 fed hvidløg i skiver tilsættes, steg til kødet har fået lidt farve,
en håndfuld små sherry tomater tilsættes, sammen med
1½ dl. fløde og evt.
lidt pastavand samt
½ dl. reven ost, kog igennem!
Pastaen kommes op i fløde/kødsaucen og koges igennem.

Et stykke kyllingebryst kunne bruges på samme måde!

6 kommentarer:

  1. Uhm, det lyder lækkert, og det var en fin måde at bruge to meget tynde koteletter på!

    Ha' en dejlig dag, Vibeke, klem :-)

    SvarSlet
  2. Kære Madame
    Ja bruges, skulle de jo, og det blev faktisk rigtig godt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Det ser virkelig dejligt ud vibeke, og jeg kan sagtens forestille mig hvor godt det smagte. Det var godt fundet på. Gid jeg havde din fantasi, hvad mad angår.
    Knus

    SvarSlet
  4. Kære Sus
    Godt, det var det, og når alt skal bruges, så må man jo finde ud af hvordan.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke
    Godt at vide, at uforskammede kødstykker også kan blive til skøn mad ;o)
    Knus Hanne

    SvarSlet
  6. Kære Hanne
    Ja de koteletter var så tynde, at de ikke engang egnede sig til fadkoteletter
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!