18. april 2010

Kyllingebryst på to måder.

Man kan i Superbrugsen få kyllingebryst, som ikke er naturel marineret, og det er hvad jeg her har brugt.
I går stegte jeg 2 stk. kyllingebryst krydret med salt, peber, karry, paprika og spidskommen i ovnen, de kom simpelthen i et fad med noget olie, og ind i ovnen på 180 gr. i 20-25 min. Jeg lagde lige et par små tomater med i fadet.
I går kogte jeg ris til, som var blevet blandet med ½ dåse hakkede tomater og en porre, da risen havde suget det meste af vandet, desuden blev det krydret med chili, salt, peber.

Kraften fra fadet med kyllingbryst blev blandet med risen, så det var en nem sauce.
Det var nemt og smagte dejligt! Jeg brugte kun det ene kyllingebryst.
I dag til frokost lavede jeg lige et fyldt Ciabatta, selvfølgelig med det andet kyllingebryst.
På brødet var der tomatpesto, ost, tomat, løg, oregano kyllingebryst i skiver, mozzarella og bacon, det røg i ovnen på 200 gr.

Jeg havde lagt bacon på øverste del indtil at det hele så sprødt og dejligt ud, så samlede jeg brødet,
velbekomme!

10 kommentarer:

  1. Uhm, et et fyldt ciabatta lyder vel nok dejligt! Sådan lunt og lige kommet ud af oven ...
    Ha' en dejlig søndag aften, Vibeke, klem!

    SvarSlet
  2. Kære Madame
    Ja det var dejligt, men jeg er jo også lidt vild med den italienske form for mad.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Årh! Den sandwich vil jeg godt have med som madpakke i morgen ;-)

    SvarSlet
  4. Uhmm- endnu en af dine opskrifter, der skal gemmes ! Tak :-)

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke

    Ser bare så dejligt ud:)
    Jeg må vist i Super Brugsen ... for det er godt nok få steder, hvor man kan finde kylling, som ikke er pumpet/marineret/saltvandsindsprøjtet... eller hvad de nu kan finde på at gøre ved de stakkels kyllinger.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  6. Kære Piskeris
    Det kan jeg godt forstå:)
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  7. Kære Miri
    Det er du velkommen til!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  8. Kære Hanne
    Jeg glæder mig over, at kyllingebryst nu fås i Superbrugsen, for så slipper jeg for at købe hele kyllinger hver gang, som jeg hidtil har gjort, for jeg vil altså ikke have de der marinerede.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  9. Kære Vibeke

    Namme-nam, hvor ser det dejligt ud og smager helt sikkert skønt med de gode enkle ingredienser. Min fryser er lige blevet fyldt op,så efter fredag tager jeg turen til Falster for at hente bryster i Super-Brugsen, og jeg glæder mig vildt meget til at lave retten.

    Knus


    Manna

    SvarSlet
  10. Kære Manna
    Jeg håber du finder dem, for det er altså noget andet end dem der er fyldt med en masse mærkelige ting.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!