25. november 2009
Kyllingekrebinet med champignonsauce, asparges i svøb og ovnbagte krydrede kartoffel både
I dag prøvede jeg, for mig noget helt nyt, jeg prøvede den nye fond fra Knorr, der står, at de hverken indeholder smagsforstærker, farvestof eller konserveringsmiddel, og eftersom at jeg ikke kan tåle smagsforstærkere og andet djævelskab, så mener jeg, at jeg må være den rette til at prøve, og det var en god overraskelse, det virkede perfekt, smagen var god og kraftig, og jeg kunne hverken dufte eller smage smagsforstærker, og jeg tålte det fint.
Tænd ovnen på 180 gr.
1 kæmpe kartoffel (bagekartoffel) skæres i både, i en plastikpose kommes
olie
salt
peber
tørrede krydderurter og kartoffelbådene vendes kommes i posen som vendes og drejes så alt fordeler sig rundt om kartoffelbådene, der lægges på en rist i et ovnfast fad sammen med
6-8 grønne asparges deles i to bundter og pakkes ind
4 skiver lufttørret skinke
Ca. 30 min.
200 gr. hakket kyllingekød formes til en bøf, vendes i
mel som er krydret med
salt
peber
paprika
og ristes på en pande på begges sider, når krebinetten har fået noget stegeskorpe, ca 3-4 min. på hver side, sættes den i oven på et fad, på samme pande hældes
100 gr. champignon, som steger i nogle minutter, saften fra
½ lime hældes over champignon, og der tilsættes
2 dl. kogende vand kog igennem og tilsæt
1 brik Knorr du chef hønsefond, som koges med i et par min. tilsæt 1 dl. fløde og
lidt hakket persille,
Kog ind, saften fra krebinetten hældes i saucen, kog igennem, og anret!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kære Vibeke
SvarSletMums, det ser dejligt ud. Jeg havde godt luret lidt på det der nye fond. Det fortjener vist en chance :-)
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletJa du kan rolig prøve det, det kan faktisk tage mere vand end man tror, så den er meget kraftigt.
Jeg købte både okse, høns og vegetar, for jeg var blevt nysgerrig, og i øjeblikket er der tilbud på dem, 4 pakker til 80 kr. i Superbrugsen.
Knus
Vibeke
Det er 100% forkælelse det der - nammenam :-)
SvarSletKære Piskeris
SvarSletJa det har du ret i.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletDet ser rigtig dejligt ud. Jeg har godt nok set de smagsforstærkere, men indtil nu har jeg gået uden om dem, tænkte at det var noget bras, nu vil jeg da købe en når jeg skal i Brugsen.
Knus
Kære Pernille
SvarSletKalder du dem smagsforstærkere? ja det er de vel også, det er fond som i kemisk forstand, ikke er tilsat smagsforstærkere, farvestoffer og konserveringsmiddel, men de får saucen til at smage af noget!
Jeg vil stadig lave fonde, men i en snæver vending, så er de en god løsning, man skal bare huske at læse brugsanvisningen.
Knus
Vibeke
Det er rart, når nogle af de store, velkendte virksomheder laver sådanne produkter, for de har råd til at købe hyldeplads i supermarkederne ;-)
SvarSletJeg ærgrer mig over, at flere såkaldt mere lødige fødevarer kun findes i f.eks. Føtex, for det ligger jo ikke "lige rundt om hjørnet" for mange forbrugere!
Rimkogeren og jeg skal lige et smut til Superbrugsen i Maribo!
Tak for oplysningen, Vibeke :-D
Kære anjoe playhouse!
SvarSletJa det kan du have ret i, jeg tror at det er ved at være "et krav", at fjerne alle de sære tilsætningsstoffer, så der skal nok komme mere af den slags, tror jeg!
Håber I får fat i tilbudet!
Knus
Vibeke