19. november 2009

Flute med bacon og mozzarella

Frokosten i går var herlig,
En flækket flute, smurt med tomatpesto, reven ost, tomatskiver, løg, bacon, mozzarella og krydret med oregano og dryppet med olie. Læg underdelen på noget folie, eller bagepapir, ellers sviner det lige rigeligt, og sæt den ind i ovnen på 220 gr. i første omgang kun bunden med fyldet efter 5 min. skal overdelen af fluten med i ovnen med skæresiden nedad, men den skal ikke lægges over den anden, når baconen er sprød, så er fluten færdig,
læg den sammen og server.

2 kommentarer:

  1. Enkelt, men hvor må det smage godt - du tryller med de enkle og kendte råvarer, Vibeke -kh

    SvarSlet
  2. Kære Lavendel
    Ja det smagte godt, og eftersom jeg altid har bacon og mozzarella i huset, så var det jo nemt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!