29. november 2009

Lækker restemad, Kylling med tilbehør!

Forleden stegte jeg en hel kylling, men brugte kun det halve af den, så idag var det meget nemt at lave mad, jeg varmede den anden halve kylling i ovnen på 180 gr., kartofler i smalle både, bjælker af courgette, og halverede tomater blev krydret med salt, peber, paprika og oregano, dryppet med olie, og nogle friske klumper mozzarella, blev lagt på tomaterne, og det hele kom i ovnen i 25-30 min. og maden var klar.

Og det blev bare skønt, hvem siger at restemad ikke er lækkert?

4 kommentarer:

 1. Kære Vibeke, din restemad ser i hvert fald vidunderlig ud og bærer ikke spor præg af rester ☺
  Jeg har lige skrevet et svar til dig og Lene, her får man 3 vaccinationer mod influenza. Først den almindelige vaccination, som risiko grupperne får hvert år, derefter den første mod mexikansk influenza og der er runden lige afsluttet og efter d. 14 december kommer så nummer 3 i rækken (og den er så nummer 2 mod mexikansk influenza). Jeg mener da Holland er det eneste land som gør det så grundigt?
  En god aften til dig.

  SvarSlet
 2. Kære Annette
  Restemad skal også se ordentlig ud.
  Jeg har været på din blog og svaret:
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Du har ret Vibeke, det skal se tillokkende ud, men det gør din mad nu altid. Som jeg har skrevet før, så nyder jeg at se billederne fra din mad hver dag.
  Tak for dit opklarende svar ang. vaccinationer. Jeg læste på et tidspunkt, at det kun var her at man gjorde det så grundigt og om det er for lidt eller for meget, det er jo aldrig let at sige.
  Og nu er det vist ved at være sengetid ☺
  Knus til dig.

  SvarSlet
 4. Kære Vibeke

  Det var da vist lidt dumt, at jeg fandt på at læse din blog nu ... jeg bliver virkelig lækker sulten;o)
  Knus Hanne

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!