1. november 2009
Kæmperejer i skønt selskab
Jeg fik lyst til at lave et eller andet med kæmpe store rejer, og her er resultatet.
5 virkelig store rejer blev tøet og skallen pillet af undtagen haleskal
1 gulerod skåret i Julienne
1 stk. courgette i julienne
Papaya i skiver (giver en skøn smag )
100 gr. frisk spinat
salt peber
Ovenstående sauteres på en pande nogle få min.
1 tomat i tern tilsættes samt
1 dl. tør hvidvin, - kog ned til det halve, og tilsæt
nogle kolde klatter smør, ryst panden til smørret har samlet væsken, smag til, og server med
Ris kogt med safran
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Vibek, jeg er dybt imponeret over hvad du har i din fryser. Du kan til enhver tid kreere gourmetmad :-)
SvarSletKære Lene
SvarSletJeg har mange skønne ting i fryseren, når jeg ser noget jeg syntes, at jeg kan få noget ud af, så ryger det i fryseren, for jeg bor på landet, jeg kører ikke bil, så jeg tar chancen når den er der!
Knus
Vibeke
Jeg er aldrig rigtigt kommet til at bruge kæmperejer. Jeg hørte en udsendelse om deres levevilkår i radioen og siden har jeg ikke haft lyst at sætte tænderne i dem.
SvarSletKære Karin
SvarSletJeg elsker disse rejer!
Jeg har hverken hørt eller set noget om deres levevilkår, jeg ved heller ikke om det havde ændret noget, det havde det måske.
Knus
Vibeke
Uhmm altså, jeg er jo vild med rejer og derfor er denne ret lige noget for mig. :)
SvarSletJeg prøver den en dag hvor ingen andre end de voksne skal spise, hvor vi er vist de eneste der ville nyde den..
Dejlig mandag Vibeke og knus
Henriette
Kære Henritte
SvarSletJa det er en god, hurtig hyggeret, som bare smager skønt.
Også en god dag til dig!
Knus
Vibeke
Det lyder lækkert og ligger let i maven, vi har fået ossobucco, det smager godt, men ligger tungt.
SvarSletKære Mette
SvarSletDet er sørme længe siden, at jeg har fået ossobucco, jeg er ikke "faldet" over dem, hvor jeg handler, jeg skal vist til at spørge.
At det ligger tungt, ja det gør det, men det er altså lækkert.
Knus
Vibeke