12. november 2009

En grå dag med bagning og bøger!

Det er nogle grå dage, men de inviterer til at læse, syntes jeg, her hos mig bliver der bagt rugbrød og franskbrød, og så er bogen ”MÆRSK Mc.-Kinney Møller” af Thomas Larsen og Finn Mortensen, kommet ned af hylden, det er længe siden at jeg købte den, men læselysten har kunnet ligge et meget lille sted.
Det jeg har læst indtil nu af bogen, tyder på, at det er den mest sandsynlige beskrivelse af Hr. Møller indtil nu, hvilket ikke er så mærkeligt, for det er selve familien og inderkredsen omkring Hr. Møller der er kilderne til indholdet i bogen, den glæder jeg mig til at læse færdig.

I dag kom bogen ”Hvad Klæder mig?” af Christina Wedel, ind af døren, og der skulle selvfølgelig bladres og læses nogle brudstykker, jeg tror faktisk, at man kan få glæde af den bog.

Obs: Jeg får ikke kommenteret så meget i denne tid, men jeg læser Indlæggene rundt på bloggene, og da jeg vist er ved, at finde mig selv igen, så bliver der formentlig også snart kommenteret!

6 kommentarer:

 1. Vibeke, jeg er igang med at lave andebryst efter din inspiration med gåsebryst.
  Jeg har ikke prøvet den udskæring før, hvor brystet er bredt ud og de to lår ligger ved siden af. Men jeg tænkte, det var let og passer til 3.
  Jeg får ikke så tit kommenteret, men jeg synes, dine opskrifter er så gode.

  SvarSlet
 2. Kære Betty
  Det med at kommentere, det er i øjeblikket også mit problem, jeg læser bloggene, men når jeg vil kommentere, så går det i stå.
  Jeg håber du får en god middag.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Grå dage skal bruges i sofaen med bøger og stearinlys..
  Når der så dufter af dejligt nybagt brød, så er det endnu bedre.
  God aften:)

  SvarSlet
 4. Kære MissMuffin
  Ja det har du ret i!
  Også god aften til dig.

  SvarSlet
 5. Vibeke, jeg har det på samme måde. Jeg læser også bloggene og vil gerne skrive et eller andet kreativt til bloggeren, men nogle gange så er kreativiteten bare væk.
  Jeg har tænkt på, om jeg skulle ønske mig bogen om Hr. Møller til jul. Venter spændt på at høre hvad du mener om resten af bogen.
  Hav en rigtig dejlig weekend

  SvarSlet
 6. Kære Annette
  Ja det er næsten som skriveblokering:)
  Det jeg har læst indtil nu har været godt, hvis bogen fortsætter på samme måde, så kan du godt ønske dig den til jul, men jeg skal nok skrive om den, når jeg er færdig.
  Knus vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!