8. april 2009

Ciabattabrød med tørret italiensk skinke

Et stykke Ciabatta brød skæres over, ristes på brødristeren og smøres med noget Græsk yoghurt, som er krydret med salt, peber og chili samt saften af en ¼ lime.,
Masser af agurkeskiver lægges på bunden, ovenpå lægges nogle skiver god tørret skinke, over skinken lægges nogle skiver tomat og en håndfuld brøndkarse, lig overdelen af Ciabattabrødet over.

8 kommentarer:

  1. Det lyder meget lækkert - jeg synes næsten, jeg kan smage det ud fra din beskrivelse.

    Let og lækkert ;-)

    SvarSlet
  2. Ja lettere kan det næsten ikke blive, og det smager fantastisk
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke
    Du har da godt nok rullet dig ud i dag :-)
    Var det så din frokost?
    Knus
    Malou

    SvarSlet
  4. Kære Malou
    Nej rejerne var en slags forret, og så den her bagefter, jeg var for træt til at lave "rigtig" aftensmad, - min datter og svigersøn ringede pludselig og spurgte om jeg ville med ud at køre, i eftermiddags.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke
    Dejligt med sådan en let sandwich. Det smager jo forrygende.
    Knus fra Hanne

    SvarSlet
  6. Uhm det ser bare lækkert ud, især når man sidder her på arbejde og kantinene er lukket :)

    God påske Vibeke

    SvarSlet
  7. Kære Hanne
    Jeg havde lige kræfter til at lave Pernodflamberede rejer, og den sandwich i går aftes, jeg var så træt, og det endte da også med, at jeg faldt i søvn på sofaen, og vågnede tidligt i morges, med både lys og Tv tændt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  8. Kære Pernille
    Det var da også bisset, at de lukker l kantinen:-)
    Har du ikke "madpakke" med?
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!