2. april 2009

Hurtig mad? Ja selvfølgelig!

Dette er ikke en opskrift, bare en god ide!
I dag var det let, at fikse en hurtig aftensmad.
I går lavede jeg Oksekød i rødvin, i dag fiskede jeg nogle stykket kød op af gryden, skar dem i små stykker, tog noget af saucen og varmede den på en stegepande sammen med kødet, 1 spsk. tomatpure, og en sjat fløde samt en lille håndfuld småt skåret Basilikum, samtidig kogte jeg noget pasta, det hele blev vendt sammen på panden i et min. og vippet op i en dyb tallerken, der blev revet Parmesan over retten, og pyntet af med lidt basilikum.
Det tog ikke længere tid end at koge pastaen.

Dette kan du faktisk gøre med næsten alle gryderetter, og er noget billigere end Fastfood, og lige så hurtigt.

10 kommentarer:

 1. Kære Vibeke
  Ja, ved du hvad. Det er da både hurtigere og billigere end take-out. Jeg tror at jeg fremover vil fryse rester af gryderetter lige klar til at lave sådan nogle pastaretter af.
  Super godt tip :-)
  Knus fra
  Malou

  SvarSlet
 2. Kære Malou
  Det var lige det jeg mente!
  Jeg har næsten altid gjort sådan, måske fordi jeg godt kan lide pasta, måske fordi jeg ikke gider spise noget jeg ikke ved hvad er.
  Det var ellers min mening, at jeg ville lave pizza i dag, men pludselig var klokken mange, så det blev for sent, og så lå det her lige til højrebenet!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Det lyder virkelig lækkert! Det er smart, at du fryser rester ned, som hurtigt kan trylles om til en ny ret. Det vil jeg tage til mig :)

  Tak for en god idé - og ha' en dejlig fredag ;-)

  SvarSlet
 4. Kære Vibeke
  Ja, det var en god idé.
  Ser ud som en dejlig tallerken fastfood. Jeg er vild med bredbåndet pasta, det er på en eller anden måde noget helt andet end spaghetti.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 5. Det er en rigtig god idé - jeg gemmer også altid smårester af aftensmaden. Det er virkelig smart til de dage jeg er hjemme sent - eller bare ikke gider det helt store. Det er de dage, man kunne blive fristet til den nemme løsning - men dette både smager bedre og er meget sundere!

  SvarSlet
 6. Kære Madame
  Det er en hurtig måde at få noget mad lavet, uden at det koster særlig meget, og alligevel er super lækkert.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Kære Hanne
  Jeg er vild med pasta, jeg spiser sjældent spaghetti, men gerne Makaroni, eller de brede pastatyper, det er en smagssag.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 8. Kære Nille
  Når jeg begynder og spekulere på, om jeg skal have en pizza bragt udefra, så ender jeg altid med, at kikke i fryseren, om der ikke lige er noget jeg kunne bruge i en fart, en rest af en slags, jeg kan godt lide pizza, men jeg kan bedst lide dem jeg selv laver, for så ved jeg hvad der er på.
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 9. Sådanne metoder gør det helt klart hurtigere at lave maden selv end at hente den udefra - specielt for os, for vi har langt til nærmeste take-away :-)
  Men en (meget) sjælden gang sejrer dovenskaben over fornuften, og så bliver det til ½ grillkylling eller noget andet ikke-særlig-godt.

  SvarSlet
 10. Kære Ellen
  Der er et pizzeria nærheden, som bringer ud, jeg har smagt deres Pizza, og de er gode, men jeg ved jo ikke hvad der er på, hvis jeg ikke står oppe i nakken af dem, så jeg har købt mig en pizza sten, så der er ikke mange undskyldninger for ikke at lave det selv!
  kærligst
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!