Per. pers.
4 tynde skiver oksefilet, bankes lidt ud med hånden
4 bjælker bacon, lægges på den brede ende af kødet, derover lægges
4 opblødte soltørrede tomater og
4 blade basilikum, og inden du ruller dem sammen drysser du med
friskrevet parmesan og krydrer med
salt peber
Kødet rulles sammen og holdes sammen med
4 tandstikkere
Rullerne ristes i
olivenolie og tilsættes
1 lille Løg i halverede skiver, og
1 fed hvidløg i skiver når kødet er brunet skal
5 store champignon i kvarter i gryden og
saft fra ½ lime derefter kommes
3 hakkede flåede tomater i gryden sammen med
1 stor spsk. tomatpure og
3 dl fond og
1 stor gulerod i 3 mm. Tynde skiver der krydres med
Salt, Peber og
1 kvist rosmarin samt
2 kviste timian
lægges i gryden, kog op, og skru ned på svageste blus, læg låg på, og lad det passe sig selv i 35 -45 min.
Du kan jævne saucen, du kan også tilsætte en sjat fløde.
Serveres med asparges, forårsløg og ristede kartofler
Sådan lægges fyldet i rullerne.
Åhh Vibeke det se lækkert ud, men jeg må nøjes med søbe mad..:-)
SvarSletjeg kalder dem benløse fugle - du har beriget dem med lækre ting - det ser delikat ud.
SvarSletKære Mette lykke
SvarSletHvorfor må du nøjes med søbemad?
Knus
Vibeke
Kære Betty
SvarSletJa det er derfor at jeg kalder dem, som jeg gør, og som jeg altid har sagt, jeg kan ikke se hvad oksekød har med fugle at gøre, jeg kunne forstå, hvis man havde brugt skiver af kalkun, eller kyllingebryst, men okse, - tja det er sgu mærkeligt:)
Knus
Vibeke