Min datter og jeg kan godt lide pølser, men vi syntes som regel, at de er for dårlige, og med et overflod af smagsforstærker, og det kan min krop ikke med, og da vi af og til er en tur i Tyskland, som jo er eksperter på det område, har vi søgt og fundet nogle hvor der er 85% ren skinkekød i, og uden smagsforstærker, de smager rigtig godt, og i dag fik jeg lyst til en enkelt frokostpølse, og for at få lidt balance i det, måtte det blive med salat.
Jeg fik både sennep, remolade og ketshup til, så der var ingen dressing til salaten!
Derudover fik jeg en grov flute til.
Hhhmmm - jeg sukker nu mest over remouladen og ketchuppen og hele sammenblandingen... ristede løg og det hele :-)
SvarSletPølser kan de nu også godt finde ud at lave hernede - og nogle gode også! Jeg plejer at købe merquez hos halalslagterne - der er de friske, kødfyldte og ingen mystiske ting i!
Kære Nille
SvarSletDet er netop det med de mystiske ting, jeg opponerer imod, jeg hader det, og kan ikke tåle det.
Jeg har set, at Malou, køber noget der hedder Hanegal, det vil jeg til at kikke lidt efter.
Ja det er et helt studie med tilbehøret, sennep skal fransk, eller den rigtige pølsevognsennep. remolade skal være fra Gråsten salater og Ketshup er fra Kolding
Knus
VIbeke
uuuhmn.... der er nu ikke noget som en god grillpølse... - og jeg er helt enig i dig med mærkerne på ketchup og remoulade!
SvarSletJa det tror jeg, der er mange som er enige i.
SvarSletMkh. Vibeke
Wow det er lige før at man sidder og får lyst til en ristet hotdog.
SvarSletPølser fra Hanegal er nu ikke dumme dem skulle du prøve.
Her står på menuen på laks og spinat i ovenen, dertil små kartofler også fra ovnen vendt i olie, og citron, meget enkelt mad, men det plejer at smage godt.
Knus og god tirsdag
Kære Pernille din menu lyder dejlig, det kunne jeg godt være med på.
SvarSletDet med en pølse en gang imellem, er udmærket, og før i tiden kunne jeg spise mange, men nu sker det højst to gange hver måned.
Knus
VIbeke