1 pers.
Et par blade Romani salat skæres i cm. store skiver
En lille håndfuld skiveskåret Fennikel
En pæn håndfuld store rejer,
Ovenstående ristes på en lille stegepande og krydres med
salt, peber, chili
Tilsæt 2 cl. Pernod og sæt ild til,(husk at slukke for emhætten) når det er brændt ud tilsættes en lille klat smør
4 asparges koges med lidt salt
Kære Vibeke
SvarSletDet lyder som en rigtig god kombination. Her står den også på rejer i morgen. Der kommer en kasse med 'pil-selv', så dem er jeg ret spændt på.
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletJeg hader pil selv rejer, for mine fingre vil sgutte pil dem selv, smagen har jeg slet ikke noget imod.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletNu er der snart ingen vej uden om, jeg må eje en flaske Pernod;o)
Det ser lækkert ud.
Knus fra Hanne
Kære Hanne
SvarSletDu vil ikke fortryde det, det passer som "fod i hose" til letristede rejer med fennikel,
Prøv!
Knus
Vibeke
Ps. Jeg kan ikke drikke Pernod, men i madlavning er det skønt!