8. april 2009

Pernod flamberede rejer

1 pers.
Et par blade Romani salat skæres i cm. store skiver
En lille håndfuld skiveskåret Fennikel
En pæn håndfuld store rejer,
Ovenstående ristes på en lille stegepande og krydres med
salt, peber, chili
Tilsæt 2 cl. Pernod og sæt ild til,(husk at slukke for emhætten) når det er brændt ud tilsættes en lille klat smør
4 asparges koges med lidt salt

4 kommentarer:

  1. Kære Vibeke
    Det lyder som en rigtig god kombination. Her står den også på rejer i morgen. Der kommer en kasse med 'pil-selv', så dem er jeg ret spændt på.
    Knus
    Malou

    SvarSlet
  2. Kære Malou
    Jeg hader pil selv rejer, for mine fingre vil sgutte pil dem selv, smagen har jeg slet ikke noget imod.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke
    Nu er der snart ingen vej uden om, jeg må eje en flaske Pernod;o)
    Det ser lækkert ud.
    Knus fra Hanne

    SvarSlet
  4. Kære Hanne
    Du vil ikke fortryde det, det passer som "fod i hose" til letristede rejer med fennikel,
    Prøv!
    Knus
    Vibeke
    Ps. Jeg kan ikke drikke Pernod, men i madlavning er det skønt!

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!