17. april 2009

Kyllingebryst med bagte grønsager og en bagt kartoffel med græsk yoghurt

I dag stod aftensmaden på kyllingebryst med bagte grønsager og en bagt kartoffel med græsk yoghurt

1 courgette skåret i skiver
1 løg skåret i både
1 fed hvidløg i skiver
en porre skåret i cm. store stykker
3 tomater skåret i både
Blandes i en ovnfast skål eller fad og krydres med
1 spsk frisk timian
Salt, peber. Balsamico
sættes ind i ovnen på 190 gr.
Samtidig sættes en stor vasket kartoffel ind i ovnen, husk lige at skære et 2 cm dybt snit, hen på oversiden.
Ca. 30 min. senere
Kyllingebryst Krydret med salt, peber og paprika
Steges 1 min på hver side og lægges ind oven på grøntsagerne i ovnen i 30 min
Fyld til kartoflen
1 stor spsk, græsk yoghurt røres med salt, peber, chili og lidt citronsaft, lidt hvidløg og 1 spsk hakket agurk .

6 kommentarer:

  1. Kære Vibeke
    Nemt, hurtigt og lækkert. Hvad for en græsk yoghurt bruger du?
    Knus
    Malou

    SvarSlet
  2. Kære Malou
    Der står Antos Ægte græsk yoghurt
    10%
    Jeg syntes den er god, og drøj.
    Det var nødvendigt at det skulle være noget hurtigt, jeg var faldet i søvn, vågnede halvsent, og jeg ville se Allstars, så selve forberedelserne gik kvikt, og resten var let at have med at gøre.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Tak for en dejlig opskrift! Det er lige sagen her i huset :-)

    Varme klem til dig!

    SvarSlet
  4. Velbekomme Madame, det smagte også dejligt.
    Knus
    VIbeke

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke
    Dejlig aftensmad. God idé med græsk yoghurt til kartoflen i stedet for smør. Jeg har nogle gange pisket creme fraishe 38% - det er også skønt.
    Knus fra Hanne

    SvarSlet
  6. Kære Hanne
    Jeg er faktisk blevet lidt glad for den græske yoghurt, den kan man krydre lige som man har lyst til, og så er det kun 10%.
    Knus
    VIbeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!