3. april 2009

Bøger i massevis!

Her er så et stort udvalg af mine bøger, jeg har flere, men det udpluk, fortæller en del om mig.
De to hele reoler er udelukkende kogebøger, men ellers er min interesse biografier, realistiske historier, og viden.
 
Posted by Picasa

Hvis du klikker på billedet, kan du se en del titler.

16 kommentarer:

 1. Jeg klikkede selvfølgelig straks på billedet!!! Jeg elsker at stikke næsen i andre folks reoler ;-)

  Der er nogle jeg også har - og nogle jeg var meget begejstrede for (Amitav Ghosh - Glaspaladset); en, der fik mig til at grine (Ib Rehné - Cairo!!!)

  Man kan bruge timer på bare at studere bøgerne udefra synes jeg... dejlig samling!

  SvarSlet
 2. Kære Nille
  Ja jeg tænkte, at nu ville jeg lave en collage, med en del af mine bøger for, at man kan lære mig lidt bedre at kende, eller rettere fra en anden vinkel.
  Den bog Ib Rehne CAIRO, titlen får også mig til at grine lidt, - jeg hører stemmen som den var i TV, - den titel passer fint til bogen og ham.
  Det er et stykke tid siden jeg har læst den, men det er en af dem, der skal læses igen.
  Glaspaladset, har jeg læst da jeg lå på hospitalet efter operation, den skal også læses igen, for den er ligesom smuttet, sikkert på grund af alt det der skete på hospitalet, (fejloperation -intensiv 8 dage, læge rendende både dag og nat, og jeg skulle bare have fjernet en æggestok, men der røg mere med.) så koncentrationen har vist været meget lille.
  Det er sjovt med bøger, det er lige som musik, man kan læse den bog der passer til ens sindsstemning, det samme med musik.
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 3. Sikke en samling!
  Da jeg ikke har så meget plads i min lejlighed køber jeg aldrig andet end kogebøger- for dem kan man jo ikke leve uden:)

  SvarSlet
 4. Kære MissMuffin
  Kogebøger, har jeg ca. 400 af,jeg har samlet i mange år, og min mand gjorde alle mine serier færdige, han kunne ikke lide, at der kun var nogle bøger fra en serie, det skulle gøres færdig, så derfor har jeg så mange.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Det var rigtig sjovt fundet på, at du viser os nogle af dine bøger! Jeg elsker at kigge på andres bøger og få et indblik i, hvad de læser :O)

  Jeg har også et væld af kogebøger, cirka 130, og biografier er også et stort hit hos mig.

  Ha' en dejlig aften, Vibeke :)

  SvarSlet
 6. Jeg elsker også bøger og har rigtig mange. Jeg er bare så mærkelig skruet sammen oppe i mit hoved at de skal stå i farveorden, ellers bliver jeg helt forvirret.

  Det er en rigtig dejlig samling du har :
  Dejlig fredag

  SvarSlet
 7. Kære Madame, jeg fik den ide, og det ser da skægt ud!
  Kogebøgerne er mest til inspiration, før i tiden var de med til at give mig viden, jeg har de bøger som "man skal have" hvad det så end betyder, men det er bøger af og om de store franske kokke, og der hvor man finder en del grundviden, og så har jeg altid elsket at læse om mad.
  Derudover vil jeg gerne læse om de mennesker der betyder, eller har betydet noget for Danmark.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 8. Kære Pernille, det er en umulig opgave, at sætte dem i farveorden, men du må da gerne komme og
  prøve:-)
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Kære Vibeke
  PLUMP!Jeg røg i lige med de´d vums.
  startede med at forstørre billedet op inden teksten blev læst.
  Jeg elsker bøger, men de skal sige mig noget. Mange af bøgerne har jeg haft, men afleveret hos Røde Kors, får ikke plads til dem.
  Ib Rehné Cairo han var en festlig fætter. Du har rigtig mange gode læseværdige bøger i din reol. En god bog kan udmærket genlæses
  Rigtig god weekend til dig

  SvarSlet
 10. Dine reoler er bare skønne - en dejlig cocktail af nyt og gammelt, faglitteratur og skønlitteratur, bogklubbøger og (ja hvad hedder egentlig det modsatte af det?)

  Når jeg kommer rundt i forskellige hjem, kendte eller ukendte, skal jeg altid hen og kigge på folks reoler og studere, hvad de læser. Det kan jeg faktisk bruge pinligt meget lang tid på :-)

  Jeg har selv en temmelig speget blanding af alt mellem himmel og jord. Dog ikke Kierkegaard, Kafka eller russiske forfattere - dér sætter jeg grænsen.
  Bruger du stadig alle dine kogebøger? Jeg må indrømme, at efter internettets indmarch bruger jeg nok det mere end mine tre hyldemeter kogebøger.

  SvarSlet
 11. Kære Vibeke.
  jeg holder meget af bøger, og det var rigtigt hyggeligt at se lidt af dig via dine bøger, bøger siger meget om mennesker.. Jeg kunne li`hvad jeg så. :-)

  SvarSlet
 12. Kære Ellen
  Ja en engang imellem, så henter jeg en kogebog, for jeg kender mine kogebøger, jeg ved hvor jeg skal søge, og der er altså opskrifter på nettet, hvor tingene er blevet noget fordrejet, og hvor jeg af og til har svært ved at genkende opskrifterne, det kan være lige meget, hvis smagen er iorden, men det er der den halter, det er som om, - at den ingrediens har jeg ikke, så den springer jeg over,- og så er det en vigtig ingrediens man har slettet, og det er en hel anden ret man får ud af det.
  Så derfor bruger jeg stadig "de skrevne ord".
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 13. Kære Mette Lykke
  Jeg er glad for, at du kunne lide hvad du ser.
  Jeg læser ikke den ene bog efter den anden, jeg skal have en pause ca. en uges tid i mellem bøgerne, for jeg vil tænke over det jeg har læst.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 14. Kære Manna
  Jeg håber aldrig at det bliver nødvendig at gå af med mine bøger, jeg har efter min mands død fjernet en del af de bøger som var hans, vi havde ikke samme smag, hvad angår bøger, jeg er ikke så meget for bøger som er totalt urealistiske, dem kunne han godt læse, og slappe af med, hvis jeg læser noget der er helt hen i skoven, så gider jeg ikke mere, og bogen er for mig uinteressant, og så havde han en masse faglitteratur, som jeg ikke har brug for, så dem kan jeg godt gå af med, jeg har så sørget for at de kom til ent boligområde i Tåstrup, hvor de har en form for byttecentral, og det koster ikke noget, man kan hente de bøger man vil, og aflevere nogen, hvis det er det man vil, den tanke kan jeg godt lide, min veninde bor der, og det er hende der har taget dem med derover.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 15. Et virkeligt skønt billede. Jeg elsker også bøger og at studere andre folks reoler ;-) Vi samler også bøger og har en masse reoler fyldt, men jeg er godt nok noget benovet over dit tal af kogebøger!

  SvarSlet
 16. Kære Gitte
  Jeg har samlet de kogekøger i rigtig mange år, og da jeg mødte min nu afdøde mand for over 22 år siden, havde jeg nogle serier som ikke var færdig samlet, og det kunne han ikke have, så han sørgede for, at de blev gjort færdige, plus vi også samlede nye serier.
  Jeg har madblade, så gamle som Metusalem, og jeg var så holdt op med at købe dem så konstant, som jeg havde gjort, dem fik han guderne hjælpe mig også gjort færdig, Han lavede en liste på hvad jeg manglede, og så gik han i krig med at få fat i dem, så det er ikke kun min skyld, at der er så mange.
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!