Pr. pers.
2 dl. fiskefond
lidt safran
Opløs safran i fiskefonden, og kog op!
1 lille Gulerod i tynde skiver
1 stk. 2 cm. courgette skåret i tynde bjælker
½ dl. små wok nudler
grøntsagerne og nudler tilsættes og koger stille i ca. 3-4 min.
Krydr med salt, peber
2 forårsløg skæres i tynde skiver og kommes i suppen
-----------
6-7 rå tigerrejer befriet for skal, lad halen sidde.
lidt romersalat eller anden sprød salat med bid skåret i strimler fra bunden, da det er mest sprød
olie
salt og peber
cognac til flambering
Rejerne ristes på en pande og salaten tilsættes og flamberes med lidt cognac
Suppen kommes i en tallerken, og rejer og salat placeres midt på tallerkenen i en bunke
server eventuelt med ristet franskbrød trekanter smurt med hvad du nu bedst kan lide, jeg har brugt oliventapanade, det kunne have været tomatpesto, eller alm. pesto
OBS! fonden kan ikke erstattes med vand og en terning, men du kan godt bruge hønsefond, det smager også rigtig godt.
Det ser lækkert ud men er det ikke noget der ta´r lang tid at forberede? Knus og god aften.
SvarSletKære Anette.
SvarSletNej, - hvis du har fond i fryseren så tar det overhovedet ingen tid, ca 15 min. hvis suppen er tøet.
Så det kan alle klare i et snuptag.
Knus
VIbeke
Kære Vibeke
SvarSletMums, det er lige en suppe for mig. Jeg elsker tigerrejer, de er bare så dyre.
Her er det bare blevet til frugt og knækbrød i dag. Jeg orkede simpelthen ikke at lave mad.
Det bliver spændende at se din nye seng i morgen :-)
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletJeg køber de frosne tigerrejer i Brugsen , og de er alså ikke særlig dyre.
Jeg glæder mig også til den seng, i nat må jeg ligge på sofaen, for min gamle seng er smidt i containeren.
Knus
VIbeke
Din tortellini og spinat lyder utrolig spændende, Vibeke! Men rejerne springer jeg jo desværre over.
SvarSletKnus og ha' en dejlig torsdag :o)
Kære Madame
SvarSletDet vidste jeg, men prøv den anden, den er god.
Knus
VIbeke