I dag havde jeg lyst til dansk bøf med masser af løg, men der skulle grøntsager til, og jeg havde stadig noget kartoffelmos, og det skulle bruges.
Jeg symtes ikke at det kræver nogen opskrift, for da har vi allesammen hver sin måde at lave retten på!
Kære Vibeke
SvarSletEn absolut klassiker. Duften af bøf med løg - uovertruffen. Jeg elsker, når man går forbi et hus omkring spisetid og duften sniger sig ud på vejen. Uhmm...
Knus fra Hanne
Kære Hanne
SvarSletJeg kan også godt lide duften, og det var lige hvad jeg havde lyst til i dag, - det er sjældent, at jeg laver det.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletMums, du har godt nok spist godt de sidste par dage. Den lammemad ser skøn ud. Det er godt nok længe siden jeg har fået en hakkedreng, det må jeg vist snart rådet bod på :-)
Knus fra
Malou
Kære Vibeke..
SvarSletJamen det er altid godt med en hakkebøf, og stegt flæske og persillesovs..
Det er en dansk klassiker, som hele Danmark elsker højt, tror jeg - men peppet op med din specielle mos. Det ser superlækkert ud, Vibeke :o)
SvarSletKlem til dig!
Kære Malou
SvarSletEn gang imellem, så skal jeg bare have en bøf, jeg har det lige sådan med stegt lever.
Det er ikke ofte, men når man pludselig savner det helt vildt, så skal det bare være.
Tilbehøret er jeg ikke så bundet af, jeg kan såmen finde få at spise pasta til min bøf.
Knus
Vibeke
Kære Mette Lykke
SvarSletJeg skal have de gamle retter en gang imellem, stegt flæsk er også godt, men jeg går ikke så højt op i om der er persillesauce til, jeg laver ofte en løgsauce.
Knus
Vibeke
Kære Madame, ja nu var mosen der jo, og grøntsager ville jeg have, så det blev en klassiker med modifikationer.
SvarSletKnus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletJa bøf med løg går man aldrig fejl af,det kan næsten duftes.Det er lang tid siden at vi har fået det.
Knus pernille
Kære Pernille
SvarSletEn gang imellem, skal jeg bare have en bøf, sådan er det.
Knus
VIbeke