30. april 2009

Poussin, grønt og kartoffel, - alt i ovnen!

pr. pers.
1 Poussin
skær ryg benet ud
Rens fjerkræet og gnid med olie krydr med
salt, peber, paprika
Halver en stor bagekartoffel eller to, dryp med olie krydr med salt peber og timian.
1 stk. courgette ca. 10 cm. skæres i skiver og halveres
1 ½ rød peber i strimler
1 rødløg i både
1 tomat i både
1 fed hvidløg i skiver
Grøntsagerne lægges i et ovnfast fad, bland med lidt frisk timian, olie blomme balsamico, eller alm. Balsamico, salt og peber
Læg Poussinen fladt på en rist over fadet samt de halve kartofler, sæt fadet i ovnen på 170 gr. i 30-40 min. og server.

6 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Orv, hvor ser den sprød og god ud.

    Har du fået rigget din nye seng til? Du trænger vel til at ligge godt efter en nat på sofaen?

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  2. Kære Malou
    Den var så sprød og saftig, slet ikke tosset af sådan en lille undermåler.
    Ja sengen er samlet, og klar, men jeg tar først billeder i mogen, for jeg ved ikke om den står rigtig, den er meget høj, det ville jeg have, men jeg spekulerer på, om den skal stå op af en væg, eller som nu, hvor den står med kun hovedenden mod væggen.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Hvor ser det lækkert ud Vibeke, jeg kan kun en opskrift med poussin og det er noget med en sovs hvor der kommer frisk ost i . så jeg må få prøvet din ved lejlighed for den ser sprød ud i modsætning til den jeg laver.
    Knus og god fredag

    SvarSlet
  4. Pernille
    Det blev godt, så prøv.
    Knus
    VIbeke

    SvarSlet
  5. Det skal vi også prøve her hos os, Vibeke, det ser fantastisk lækkert ud!

    Tak for en fin idé og ha' en dejlig aften, klem :-)

    SvarSlet
  6. Kære Madame
    Det tror jeg I vil kunne lide.
    Knus
    VIbeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!