pr. pers.
1 Poussin
skær ryg benet ud
Rens fjerkræet og gnid med olie krydr med
salt, peber, paprika
Halver en stor bagekartoffel eller to, dryp med olie krydr med salt peber og timian.
1 stk. courgette ca. 10 cm. skæres i skiver og halveres
1 ½ rød peber i strimler
1 rødløg i både
1 tomat i både
1 fed hvidløg i skiver
Grøntsagerne lægges i et ovnfast fad, bland med lidt frisk timian, olie blomme balsamico, eller alm. Balsamico, salt og peber
Læg Poussinen fladt på en rist over fadet samt de halve kartofler, sæt fadet i ovnen på 170 gr. i 30-40 min. og server.
Kære Vibeke
SvarSletOrv, hvor ser den sprød og god ud.
Har du fået rigget din nye seng til? Du trænger vel til at ligge godt efter en nat på sofaen?
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletDen var så sprød og saftig, slet ikke tosset af sådan en lille undermåler.
Ja sengen er samlet, og klar, men jeg tar først billeder i mogen, for jeg ved ikke om den står rigtig, den er meget høj, det ville jeg have, men jeg spekulerer på, om den skal stå op af en væg, eller som nu, hvor den står med kun hovedenden mod væggen.
Knus
Vibeke
Hvor ser det lækkert ud Vibeke, jeg kan kun en opskrift med poussin og det er noget med en sovs hvor der kommer frisk ost i . så jeg må få prøvet din ved lejlighed for den ser sprød ud i modsætning til den jeg laver.
SvarSletKnus og god fredag
Pernille
SvarSletDet blev godt, så prøv.
Knus
VIbeke
Det skal vi også prøve her hos os, Vibeke, det ser fantastisk lækkert ud!
SvarSletTak for en fin idé og ha' en dejlig aften, klem :-)
Kære Madame
SvarSletDet tror jeg I vil kunne lide.
Knus
VIbeke