8. november 2009

Skøn raviolisuppe

I denne uge har der været noget med suppe, to supper var der tidligere på ugen, Se her og her og nu kommer den tredje fordi, at jeg har kogt en stor portion suppe, fordi det naturligvis skal bruges, og sidst men ikke mindst, jeg elsker suppe.
I dag krævede det, at min hønsesuppe blev kogt rigtig meget ind, altså
½ l. kraftig hønsesuppe fyldes med
10 cm. porre i meget tynde ringe
gulerod i meget tynde skiver
et stykke courgette i pinde
6 klumper dybfrossen spinat
3 tsk. tomatpure
chili
paprika
salt (pas på med salt, da suppen jo er meget indkogt,)
peber
Hakket rosmarin, timian og persille
Kog op lad koge nogle få min.
tilsæt noget kogt kyllingebryst
varm igennem:
tilsæt nogle ostefyldte ravioli, kog op til ravioli er klar!

Server med flute

4 kommentarer:

  1. Det lyder utroligt lækkert, Vibeke! Raviolisuppe var en af min mors yndlingsretter, så det ar jeg fået meget som barn. Nu kan jeg mærke, at det må vi snart lave her hos os.

    Ha' en god aften, klem!

    SvarSlet
  2. Kære Vibeke

    Dejligt med nogle suppeideer. Jeg skal helt klart have lavet en suppe med fyldt pasta inden længe - får virkelig tænderne til at løbe i vand.

    Knus Hanne

    SvarSlet
  3. Kære Madame
    Det var virkelig lækkert, jeg har såmen ikke lavet det særlig ofte, men det kommer jeg nu nok til.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  4. Kære Hanne
    Ja jeg kom med tre ideer i løbet af en lille uges tid, for det jo tiden, og jeg er vild med suppe.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!