19. april 2009

Skinkeschnitzler med italiensk tilbehør

Halv kogte Kartofler skæres i både, vendes i olie, krydres med salt, peber, paprika og oregano, - lægges på en bageplade med bagepapir og sættes i en 180 gr. varm ovn ca. 15 -20 min.
1 håndfuld asparges lægges på bagepladen sammen med kartofler, dryppes olivenolie og
1 fed hvidløg i skiver drysses over og de krydres med salt og peber
2 tomater sættes også på bagepladen krydres med salt peber og timian

1 Skinkeschnitzel
lidt citronsaft presses over på begge sider, og krydres med
salt, peber.
Ristes på panden 2 min. i olie på hver side. Og sættes til siden, men holdes varm

3 soltørrede tomater
½- rødløg
½ dl sorte oliven uden sten,
1 spsk. olie
1 spsk. kapers
basilikum
Læg de soltørrede tomater i varmt vand i ca. 15 minutter.
Skær de soltørrede tomater, og rødløgene i tern.
Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Svits soltørrede tomater og løg.
Tilsæt Basilikum, hakkede oliven og kapers. Smag til med salt og peber.
De to tomater der kom i ovnen, bliver gennemvarme, og de er meget saftige, så pas på når du skærer i dem, de erstatter sauce.

Min Schnitzel var meget tynd, så jeg fik to, mine schnitzler stegte mindre end 1 min. på hver side, det smagte rigtig godt, men jeg var godt nok utifreds med tykkelsen på de kødskiver.

10 kommentarer:

  1. Skøn skøn mad som altid. Jeg kan lige fortælle dig Vibeke at jeg talte med min mor i dag og de skulle have tunbøf, så hun blev lige sendt ind på din side, så jeg tror at den ret har været lavet i Bellinge i dag.
    Du giver altid så meget god inspiration.
    Knus pernille

    SvarSlet
  2. Kære Vibeke
    Dét er skøn mad. Italiensk mad er dejligt. Er det Sølvskeen, som inspirerer i disse dage?
    Knus fra Hanne

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke
    Lækkert tilbehør :-)
    Men sikke da nogle tynde fætre, det er længe siden jeg har set nogen der var så tynde.
    Jeg ville nok ha´ banket dem ud og lavet nogle ruller af en art.
    God idé at bruge bagt tomat som 'sauce', den vil jeg tage til mig :-)
    Knus
    Malou

    SvarSlet
  4. Kære Pernille
    Det vil jeg gerne høre resultstet af.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Kære Hanne
    Nej det er ikke sølvskeen, det er slet ikke nogen bog, det er noget jeg har i egne notater, fra den tid som kok, og noget er fra min mands notater.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  6. Kære Malou
    Jeg blev så gal, at jeg ikke engang kunne tænke så langt, det får Torvet.dk også at vide i morgen, men det er første gang, at jeg har haft noget at klage over.
    Det med tomaterne er en ide jeg har fået, fordi at hver gang, jeg smider små sherytomater med i ovnen, så bliver de så saftige, og så tænkte jeg, at det ville jeg prøve med de store, og det virkede.
    de kommer ind, uden at blive skåret.
    Knus
    VIbeke

    SvarSlet
  7. Nu blev jag hungrig när jag läser och ser dina fina bilder här :-).

    Natthälsningar
    strömma

    SvarSlet
  8. strömmas sida
    Du er velkommen til at bruge opskrifterne!
    Mkh. Vibeke

    SvarSlet
  9. Uhm igen den dejlisgte inspiration, Vibeke! Jeg har ikke tænkt på, at man kan koge kartoflerne halvt før man sætter dem ovenen, som du gør - det er rigtig smart!

    Varme klem til dig!

    SvarSlet
  10. Kære Madame
    Det med kartoflerne er en god ide, for det første, så er man sikker på at de bliver møre, og for det andet, så får men fordampet en del vand i forhold til en kogt kartoffel, så en god kartoffel kommer til sin ret.
    Knua
    VIbeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!