12. maj 2010

Kyllingekrebinet med pasta i basilikum-tomatsauce

I dag blev det en krebinet af kyllingehak, dertil pasta

Kog pasta al dente, - gem noget af kogevandet.
200 gr. kyllingekød formes til en krebinet, og krydres med
salt
peber
chiliflager og
hvidløg, steges på hver side 3 min. og der presses
saften af 1/4 citron over krebinetten, steg yderligere 3-4 min. på hver side, tilsæt
1-2 tomater i tern og
1 spsk. tomatpure, tilsæt
1 dl. hvidvin
1 dl. af pastavandet, og kog det halve væk, tilsæt
1 dl. fløde, kog igennem, smag til med
salt,
peber tilsæt
1 håndfuld skåret basilikum
pastaen hældes op i panden og det hele varmes igennem.

Og så kan der serveres!

2 kommentarer:

  1. Uhm... Jeg må se at ændre min vane, nemlig i 90% af pastamiddage at servere hjemmelavet kødsovs - selv om den også er god med masser af friske krydderurter og hvidløg.
    Lene

    SvarSlet
  2. Kære Lene
    Ja pasta kan serveres på 1000 måder, og det er sjovt, at finde på noget nyt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!