10. maj 2010

Laks og rejer i det grønne

Aftenens ret blev en gang laks med rejer og stuvet spinat.

Et stykke laks, delt i to og
3 store tigerrejer ristes på panden, og krydres med
salt
peber
Spinat dampes og vandet hældes fra
fløde tilsættes, og koges igennem, krydr med
salt
peber og
muskat

kogte pillede kartofler passer fint til
Citronbåde gør gavn.

2 kommentarer:

  1. Mmm, dette såg verkeleg lekkert
    ut:0)
    Spinat har eg aldri prøvd, sikkert fordi eg assosierar det for mykje med teikneseriefiguren Skipper`n, he he...Men dette trur eg faktisk eg skal ta mot til meg og prøve.

    SvarSlet
  2. Kære Line
    Det syntes jeg du skal prøve, det smager fantastik, og er hurtigt at lave.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!