12. maj 2010

Fyldt lukket Ciabatta

I dag er det ikke nogen opskrift, men simpelthen bare en ide til, hvordan en hurtig, doven aftensmad kan se ud. Indholdet er vist let at se.Og jo, man kunne godt gabe over brødet:)
Det fik blot et ordentlig tryk, og så var det klaret, men det var ikke helt så fotogent mere, så det undlod jeg at tage et billede af:)
OBS: bunden med fyldet kom først i ovnen, på 190 gr. indtil det begyndte at se rigtigt ud, så kom toppen ind, og lagt oven på fyldet, så den kunne blive lidt crispy på oversiden.

5 kommentarer:

  1. Ej, hvor ser den bare musme ud... Lige som alt det andet du laver !! Og sådan en lidt hurtig ting , kan bare smage SÅ godt !!!

    Kunne godt sætte tænderne i en, lige nu !!!

    Måske jeg skulle gå lidt tidligt i gang med maden... Millionbøf... hihihi

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Kære Marianne
    Ja sådan en smager bare godt, men millionbøf er nu heller ikke tosset, det kunne jeg såmen også godt spise nu.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. hihihi her kan vi i hvertfald godt få totalt lyst til millionbøf, og i aften smagte det skam også skøøønt.

    Hyggehygge

    SvarSlet
  4. Sådan en hjemmelavet sandwich kan snildt konkurrere med dem, de fleste cafeer serverer. Den ser virkelig god ud :-)

    Hav en dejlig ferie!

    SvarSlet
  5. Kære Piskeris
    Sådan er det ofte, det hjemmelavede smager af noget, og man ved hvad der er i.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!