23. maj 2010

Poussin med bagt tomat og champignon samt salat

I dag ville jeg have grillet, men det blev udsat, for jeg gad ikke grille til mig selv, og min veninde følte sig ikke særlig godt tilpas, hun har skiftevis kulde og hedeture, så i stedet kom der en poussin på menuen, og det blev bare så godt!

1 poussin krydres indvendig med
salt, og
¼ lime lægges ind i Poussinen sammen med
en stilk rosmarin, og udvendig krydres med
salt
peber
paprika, og lægges i et olieret ovnfast fad, sammen med
1 stor tomat og
1 stor champignon, i tomaten laves et kryds i toppen og i begge blev der lagt en klat
kryddersmør, lavet af
smør
salt
peber
lime
hvidløg
oregano,
Fadet sættes i ovnen på 180 gr. ca. 40-45 min.
Salat laves af noget
strimlet sprød salat
agurk i pinde
rød peber i tern
Dressing laves af
Græsk yoghurt
Hvidløg
citronsaft
salt
peber
chili
Salat og dressing blandes og stilles i køleskabet, så det kan trække lidt.

Arranger og server, gerne med godt brød til

2 kommentarer:

  1. Ser aldeles lækkert ud - selv om det ikke var du havde planlagt.
    Hede- og kuldeture ØV
    Knus
    Lene

    SvarSlet
  2. Kære Lene
    Det smagte simpelthen vidunderligt, så jeg fortrød ikke, at jeg skippede grillbøffen, det er nu også sjovere, at spise grillmad, når man er to eller flere.
    Ja hun har det ikke særlig godt, jeg håber hun har det bedre i morgen.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!