Dagens ret blev meget lækker, den smagte vidunderligt.
Det vigtigste er, at når man laver retten i en stor pande, så steg ved lavt blus!
1 pers.
3 små mørbradbøffer får et lille tryk, og marineres i
olie, med
Provence krydderier
hakket hvidløg
chili
salt
peber i en ½ time
kartofler koges
Portobello svampe skæres i skiver
Asparges klargøres
En klase små tomater gøres klar
1 lime
Rist bøfferne på en stor pande, ca. 2-3 min. på hver side, tilsæt tomaterne.
svampeskiverne tilsættes, de skal krydres med
salt
peber
paprika
og saften af en lime, som også presses ud over bøfferne.
Skub alt i panden lidt til side.
Kom en klat smør i panden, og læg aspargesene i smørret, de er hurtigt klar, og så er det bare at arrangere, evt. med lidt pynt, som her er balsamicomousse og lidt skåret krydderurter.
Ih, hvor ser det lækkert ud - en rigtig dejlig gæsteret!
SvarSletTak for dejlig inspiration og ha' en god søndag, Vibeke. Klem :-)
Kære Madame
SvarSletDen var dejlig!
Knus
Vibeke
Vi fik også mørbrad i aftes for det var Johns ønske på sin fødselsdag. Det er så vildt at man uanset hvordan den tlberedes ender med et super stk kød. Der smager bare så godt gør det :))
SvarSletKnus og velbekomme
Kære Vibeke
SvarSletHvor ser det skønt ud.
Og hvor er det dejligt med alle de asparges - herlig sæson vi er i.
Knus Hanne