17. maj 2010

Ovnstegt Kylling med hvad jeg nu havde lyst til!

Jeg får mange ideer til tilbehør, jeg er nødt til at prøve det af, ellers går jeg bare og tænker på det hele tiden, og det jeg fandt på i dag, smagte simpelthen skønt, og kyllingen var meget saftig og smagfuld!

Så i et ovnfast fad placeres
1 1400 gr. kylling, der krydres indvendig med
salt og
peber, derefter fyldes kyllingen med
lime både, og
en kvist rosmarin, udvendig krydres med
salt
peber
paprika,
Portobello svampe lægges ved siden af kyllingen sammen med
tomater der lige får et kryds i toppen og krydres med
salt og
peber samt
oregano, og
en klat smør på toppen,
1 helt hvidløg, hvor toppen er skåret væk
i et andet fad kom der
halverede bage kartofler
1 rød snack peber i strimler, der lige får
lidt balsamico
Det hele kom ind i ovnen på 175 gr. i 1½ time.

Udover ovenstående lavede jeg en portion
Grov Taziki
skær 2½ cm. høje stykker agurk i pinde, blandes med
græsk yoghurt,
salt,
friskværnet peber,
lidt limesaft og
hvidløg.

4 kommentarer:

  1. Det lyder meget, meget lækkert, Vibeke! Jeg må ud og købe ind til en kopi af dit måltid.

    Klem og ha' en god dag!

    SvarSlet
  2. Hvor ser det lækkert ud, jeg skal ud og have fat i nogle svampe, det er længe siden at jeg har fået nogle af de store "krabater", i aften står den dog på kyllinginderfilet, men her kommer det sikkert til at smage godt til :)

    Knus

    SvarSlet
  3. Kære Madame
    Det smagte bare godt, og kyllingen var meget saftig, på grund af limebådene, og den ikke for hårde varme.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  4. Kære Pernille
    Ja de svampe bruger jeg til lidt af hvert, de er bare så gode.
    Det skal nok blive dejligt med kyllingefilet.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!