I dag skulle det bare være smagfuldt, hurtigt og nemt at have med at gøre, dette blev resultatet.
I to fade hældes
lidt olivenolie
1 kotelet, vendt i olie og krydret med
salt
peber
chili
hvidløg, ristes lige hurtig på en pande, derefter lægges den i det ene ovnfaste fad, sammen med
2 halverede kartofler krydret med
salt
peber
oregano, sammen med
en lille klase små tomater
I det andet fad lægges
to store champignon, som er fyldt med
kryddersmør, og
lidt presset lime, og over smørret lægges noget
lufttørret skinke. Derudover lægges
et par både løg i fadet, dryppet med
lidt balsamico.
Det hele stilles i en 180 gr. varm ovn i ca.30 min.
ca. 10-15 min. før at det hele er færdig lægges
en skive mozzarella oven på koteletten.
Kære Vibeke
SvarSletSikke nemt - og det må have smagt superlækkert.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletDet smagte skønt, og var supernemt at lave, som du ved, så skal det bare være sådan nogle dage:)
KNus
Vibeke