13. april 2009

Et stykke med lam

I dag blev det til et stykke smørrebrød med lam.
En god skive rugbrød blev smurt og nærmest dækket af et salatblad.
Der blev skåret en masse tynde skiver af lammeculotten fra i går, de dækkede brødet godt og vel, og der blev lagt en stribe kartoffelmos ned i midten, kogte hvidløgsbønner blev lagt på den ene side, små asparges på den anden side, en drueagurk blev skåret i vifte, nogle tomatskiver blev til ryttere, og en tot brøndkarse satte prikken over Iet.

2 kommentarer:

  1. Kære Vibeke
    Det ser bare godt ud. Og nu ved jeg jo, hvor godt det smager... med det fantastiske rugbrød. Jeg er hooked. Det er helt bestemt noget af det bedste rugbrød, jeg har smagt. Min mand nævnte endda duften i går, da det lå ved siden af noget "industribrød" - han kunne dufte forskellen.
    Og du har da også fået en ansigtsløftning på din blog - dejligt friskt og forårsagtigt.
    Knus fra Hanne

    SvarSlet
  2. Kære Hanne
    Ja det rugbrød er bare godt, du kan nogen gange får fat i det til 21- 22 kr, jeg så, du syntes det var dyrt, men der var en her i Blogland, der havde regnet på, hvad det kostede hende at lave et rigtig hjemmelavet rugbrød, og hun havde regnet det ud til, jeg mener 28 - 29 kr. det undrede mig, og jeg kan selvfølgelig ikke huske hvor jeg så det, kun at det var en blog.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!