Krebinet med mozzarella i mavenSæt kartofler over
Pr. pers.
150 gr. hakket skinkekød
1 skive frisk mozzarella
Asparges
bønner
champignon
1 dl. fløde
citronsaft
salt, peber, paprika
lidt mel
Tænd ovnen på 180 gr.
Mozzarella osten pakkes ind i midten af hakkekødet, mens det formes til en krebinet/karbonade
Tag noget mel krydr det med salt, peber, paprika og vend krebinetten i melet, og læg den på en pande, steg den 2 min. på hver side, og læg krebinetten op på et fad der kan komme i ovnen, og sæt det i ovnen.
Kog de grøntsager du har valgt. Jeg valgte bønner og asparges, og så lagde jeg nogle sherrytomater ind på fadet til krebinetten.
Rist champignonskiver på panden, krydr med salt peber lidt paprika og saften af en lime, hæld fløde ved, og lad det koge til det tykner.
Læg kartofler og grønt op på tallerkenen, læg krebinetten i midten hæld saucen op halvt over kødet.
Osten flyder ud af krebinettens indre!
Velbekomme
Kære Vibeke
SvarSletWow, det ser drønlækkert ud. Sikke en god idé med mozzarella inden i krebinetten. Det skal jeg helt klart prøve. Sikke flittig du har været i dag, det var nogle fine brød :-)
Knus fra
Malou
Kære vibeke
SvarSletDet er flere år siden jeg har fået karbonader/krebinetter med ost.Det må jeg snart ha! God søndag aften. Vh Anette
Kære Malou
SvarSletJa jeg fik lige den ide, da jeg havde en skive mozzarella liggende i en skål som jeg fortalte dig forleden, og så var det en fin måde at få noget hakkekød, det spiser jeg ikke så ofte.
Knus
Vibeke
Kære Antte, det er en dejlig ret, så det vil nok gøre lykke.
SvarSletMkh. Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletMmmm - det ser bare rigtigt godt ud. Kan forestille mig med den kerne inden i kødet, at krebinetten bliver endnu bedre.
Jeg har tænkt meget over din metode. Jeg kan læse, at du tit bruner ting på panden for at give dem det sidste i ovnen - gør det tingene mere saftige eller?
Knus fra Hanne
Kære Hanne, i ovnen er varmen på en anden måde, og hvis du skal stå og stege sådan en krebinet igennem, så osten smelter, så er det noget af en opgave, hver gang du vender den, bliver overfladen kølet af, og du skal passe den hele tiden, det er også en ide ved frikadeller, man vil gerne være sikker på, at de ikke er rå i midten
SvarSletVed en Steak, da er det mere noget der hænger ved fra restaurationskøkkenet, men igen varmen kommer på en anden måde, og kødet skal ikke være ret længe i ovnen, og det er meget let at styre, enten den skal være medium eller som nogen vil ødelægge køder med, gennemstegt!:)
Knus
Vibeke
mums hvor er det lækkert.
SvarSletDet skal prøves i aften simpelthen. Hvor længe skal krebinetterne være i ovnen?
SvarSlet