Grøntsagsfadet!
Broccoli
blomkål
Cherrytomater
bønner
champion
peberfrugter
salt; peber, lidt knust hvidløg
olie
Grøntsager skæres ud, på nær tomater, - lægges ned i et fad med lidt olie, krydres med lidt knust hvidløg salt, peber og en rigtig god balsamico, eller Gastrik(Jeg brugte 1 spsk.) og det vendes lidt rundt så alt er blandet.
Bages i ovnen i ca. 25 min. ved 170gr.
Så er det fisken
pr. person
200 gram sværdfisk
1 tomat
1 løg
1 fed hvidløg
lidt citronsaft
basilikum
1 glas hvidvin
salt og peber
olivenolie
Skær tomater i smalle både. Skær løget i supertynde ringe og hvidløg fint, og rens basilikummen.
Steg det finthakket hvidløg i lidt olivenolie.
Fisken, som er krydret med salt og peber, og lidt citronsaft, brunes let gylden på begge sider.
Tilsæt nu hvidvin
Flyt fisken over i et ovnfast fad, og hæld vinen fra stegepanden ved
Oven på fisken lægges tomat, løg og basilikum.
Fisken steger i ovnen i ca. 20 minutter ved 170 gr.
Server med grøntsags fad og et par hvide kartofler eller flute.
Kære Vibeke
SvarSletUmm, det ser godt ud. Jeg glæder mig til der dukker sværdfisk op i min kasse. I næste uge er det havkatfilet, så det er jeg rigtig spændt på.
Knus fra
Malou
Det ser utroligt lækkert ud, Vibeke! Du serverer altid maden så smukt og med fine farver. Bagte grøntager er også noget, vi nyder tit.
SvarSletVi fik tærte til aften, og jeg var så heldig at have egen kok ;o)
Ha' en rigtig dejlig aften!
Kære Vibeke
SvarSletDet ser helt vildt lækkert ud.
Den tilberedningsmåde skal jeg snart prøve af med noget fisk!
Kh Hanne
Kære Malou, så har du noget at glæde dig til, Havkatfilet er bare lækker.
SvarSletDet jeg lavede idag, var bare godt, rigtig godt, og ideen med at blande disse grøntsager var helt perfekt.
Knus Vibeke
Tak Madame, jeg kan godt lide, at det ser ordentlig ud, for det halve af oplevelsen er synet.
SvarSletkærligst
Vibeke
Å, det så lekkert ut!
SvarSletKanskje fisk til uken?
Ps. Madame, dejligt med egen kok, der er nogen der kan!
SvarSletJa Hanne det skulle du prøve, det er fantastisk.
SvarSletKnus Vibeke
Petunia Velkommen til! Ja det er min ugens fisk.
SvarSletMvh. Vibeke
Det ser fantastisk ud, Vibeke. Det skal jeg OGSÅ prøve :o)
SvarSletFru Lipka, det syntes jeg også at du skal prøve, det smagte vidunderligt.
SvarSletVarm hilsen
Vibeke